Engelli izciler karatede de iddialı

Engelli izciler karatede de iddialı
Her türlü sosyal faaliyette kendisini kanıtlayan Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü, karate sporunda da iddialı.
 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün‘ün öncülüğünde hayata geçen, Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü pek çok alanda öncü ve örnek olmaya devam ediyor.

Azimle çalışıyorlar

Her türlü sosyal, kültürel, sanatsal ve eğitsel faaliyette kendisini kanıtlayan Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyeleri karate sporunda da adından söz ettirmeye kararlı.

Uzman eğitmen tarafından karate sporu eğitimi almayan başlayan engelli izciler, bir kez daha azmin karşısında hiç bir şeyin engel olamayacağını da gözler önünü serdiler.

"Her zaman yanlarındayım"

Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü'nün birçok aileye umut ışığı olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ne kadar doğru bir iş yaptığımızı çocuklarımızın gözlerinde okuyabiliyoruz.

Burada almış oldukları eğitimlerle kendilerine güvenleri arttı, her türlü sosyal projede başarıyla yer aldılar. Onların istek ve heyecanları aileleri de mutlu ediyor. Ben ve ekibim her zaman yanlarında olacağız. Engelleri birlikte kaldırmaya kararlıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.