Enver Katrancı, sevdiği renklere doğru

Enver Katrancı, sevdiği renklere doğru
Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin kongresi yaklaştıkça listesinde kimlere yer vereceği de merak konusu olmaya başladı. Bölgemizin yakından tanıdığı Mono Elektrik Genel Müdürü Enver Katrancı'nın ismi de yeni oluşacak yönetimde anılmaya başla

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin kongresi yaklaştıkça listesinde kimlere yer vereceği de merak konusu olmaya başladı. Bölgemizin yakından tanıdığı Mono Elektrik Genel Müdürü Enver Katrancı'nın ismi de yeni oluşacak yönetimde anılmaya başlandığı söylendi.

Uzun bir süreden beri kulüp başkanı Ali Koç'un dirsek temasında olduğu Mono Elektrik Genel Müdürü Enver Katrancı isminin yüksek perdeden konuşulmaya başlandığı söylendi. Katrancı'nın Fenerbahçe'nin özellikle altyapısına verdiği destek  nedeniyle Koç'un büyük takdirini kazandığı zaman zaman sosyal paylaşım ağlarından duyurulduğu gözlerden kaçmadı.

Katrancı'nın da Fenerbahçe yönetiminde yer almak istediği, Koç'tan liste için çağrı beklediği belirtildi. Geçtiğimiz hafta Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği'nin misafiri olan Fenerbahçe Derneklerden Sorumlu Asbaşkanı Sevil Zeynep Becan'ın da toplantı sonrası 1 saat baş başa bir görüşme yaptığı Katrancı ile ilgili bütün referanslarını Koç'a taşıdığı, Katrancı isminin masada durduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.