Enver Katrancı’ya yılın spor adamı ödülü

Enver Katrancı’ya yılın spor adamı ödülü
Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni bu yıl 9’uncu kez düzenlendi. Törende Mono Elektrik Genel Müdürü Enver Katrancı spor dalında 9. Dijital Dünyanın Enleri Ödülüne layık göründü.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni, model Özge Ulusoy ve spiker Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla dün İstanbul’da bir otelde gerçekleşti. 1,5 milyon kişinin internet üzerinden kullandığı oylarla belirlenen ödüller sahiplerini buldu. Yıldızlar geçidinin yaşandığı gecede, Demirören Medya Grubu da birçok ödülün sahibi oldu.

Büyükçekmece Fenerbahçe İş İnsanları  Derneği Asbaşkanı olarak görev yapan Enver Katrancı 9.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni'nde Yılın En İyi Çıkış Yapan Spor Adamı ödülünü kazandı. Shangri-La Bosporus'ta yapılan ödül töreninde bütün dikkatleri  üzerinde toplayan Katrancı daha önce Kumburgaz Spor kulüp başkanlığı da yapmıştı.  Profesyonel ve amatör birçok spor kulübüne maddi ve manevi destek  veren Katrancı'nın adı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 25 Haziran'da  yapılacak kongredeki listesinde anılmakta.

EN İYİ HABER AJANSI DHA

Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde Yılın En İyi Haber Ajansı Ödülü DHA'nın olurken; CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk Yılın En İyi Muhabiri, Magazin D Yılın En İyi Magazin Programı, Kanal D'den Merve Dinçkol Yılın En İyi Kadın Ana Haber Spikeri, Dreamtürk TV Yılın En İyi Türkçe Müzik Kanalı, Radyo D ise Yılın En İyi Radyosu Ödülü’ne layık görüldü.

DHA adına ödülü alan, Demirören Haber Ajansı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Memnune Akdeniz törende yaptığı konuşmada, “Böyle sıkıntılı süreçlerde bu gecenin hepimiz için bir moral olduğuna inanıyorum. Demirören Haber Ajansı olarak başarının her zaman ekiple geldiğine inananlardanız. Bu ödülü de tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

Yılın En İyi Kadın Ana Haber Spikeri ödülüne layık görülen Merve Dinçkol, “Haber ekip işi. Ben de bu ödülü tüm Kanal D Haber Merkezi adına alıyorum. Ödülü de en büyük destekçim anneme armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yılın En İyi Türkçe Müzik Kanalı ödülüne layık görülen Dreamtürk TV adına ödülü alan Müzik Direktörü Buket Güngördü, “İnanılmaz bir organizasyon. Böyle organizasyonları çok özlemiştik. Biz işimizin gereği sürekli müzikle yaşıyoruz ama beraber olmak çok daha keyifli. Tüm ekibim adına bu ödülü alıyorum” diye konuştu.

Yılın En İyi Radyosu ödülünün sahibi Radyo D adına ödülü alan Kurumsal İletişim Sorumlusu Emine Sancaklı ise, “Radyo D ailesi olarak böyle keyifli bir organizasyonda yer almak bizler için de çok büyük bir mutluluk ve onur vericiydi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.