ESENYURT RESMEN ÖZKILIÇ'IN

ESENYURT RESMEN ÖZKILIÇ'IN
Esenyurtspor'da Reyhan Özkılıç dönemi resmen başladı. Genç çalıştırıcı önceki akşam attığı imza ile sarı lacivertlilerin yeni patronu oldu.

Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde Özkılıç kendisini Esenyurtspor'un teknik sorumlusu yapan imzayı törenle attı. Kulüp Başkanı Hasan Kara imza töreni sonrası yaptığı açıklamada kulübü idealist ve genç bir antrenöre teslim ettiklerini söyledi. Kara "Bize iddialı adam lazım. Reyhan da içimizden, genç ve idealist bir insan. Kendisiyle uzun yıllar birlikte çalışmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

İki sezon önce de Esenyurtspor'la futbolcu olarak görüşen ancak transferinde son anda pürüz çıkan Reyhan Özkılıç iki yıl sonra Esenyurtspor'un başına antrenör olarak geçti. İsmi uzun süreden beri Esenyurtspor'un gündemini meşgul eden Reyhan Özkılıç'ın imza sonrası alacağı ücret ise açıklanmadı.

Bu arada sarı lacivertli yönetimin de pazartesi akşamı toplanarak bir durum değerlendirme toplantısı yapacağı, salı günü de takımın Özkılıç yönetiminde ilk antrenmanı için sahaya ineceği bildirildi. Kara'nın toplantıya katılmayan bütün isimlerin istifalarını isteyeceği, imza törenine gelen bütün yöneticilerden de görevlerine devam etmelerini, kendisini yalnız bırakmamalarını rica ettiği kaydedildi.

Bu arada bazı yöneticilerin de imza törenine katılmalarına rağmen Reyhan Özkılıç'la anlaşma sağlandığından son  anda haberleri olduğu, bu durumun da bazı yönetim kurulu üyeleriyle kulüp başkanı Hasan Kara arasında soğuk rüzgarların esmesine neden olduğu öğrenildi.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.