Esenyurt'ta yaz spor okulları açılıyor

Esenyurt'ta yaz spor okulları açılıyor
Esenyurt Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları hizmetlerine 2013 yılında binlerce sporcu ile devam ediyor.

2013 yılı Yaz Spor Okulları açılış töreni, çeşitli spor gösterileri ve konser programı ile22 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 20.00’de Necmi Kadıoğlu Stadyumundagerçekleşecek.

 Spor alanındadev hizmetler sunan Esenyurt Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezi 2004 yılında bu yana sürekli spor etkinliklerinden eğitim alan yetişkin erkek, bayan ve çocuk olmak üzere toplam 124.903 kişiye spor eğitimi vermiştir. Ayrıca 2013 yılı tüm branşlarda spor faaliyetleri için bugüne kadar toplam 23,764 kişinin kaydı yapılmıştır.

 Esenyurt Belediyesi 2013 Yaz Spor Okulları, 23 branşta, 36 ayrı noktada toplam 65antrenör eşliğinde hizmet verecek.Spor tesislerine servis hizmeti ve eğitim alan öğrencilerin tüm spor malzemeleri Esenyurt Belediyesi tarafından karşılanmaktadır.

 Yaz Spor Okulları, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Yüzme, Karate, Tekvando,Kick Box, Judo, Jimnastik, Atletizm, Güreş, Masa Tenisi, Badminton, Futsal, Satranç, Kungfu, Paintball, Boks, Plates, Aerobik- Step, Yoga ve Fitnessbranşlarından oluşmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.