Esnafspor, 6 Temmuz’da sahaya iniyor

Esnafspor, 6 Temmuz’da sahaya iniyor
Süper Amatör Ligin Küçükçekmece Temsilcilerinden Yeşilova Esnafspor 2015-2016 futbol sezonu için 6 Temmuz’da toplanacak.
Yeni sezon hazırlıkları için Yeşilova Kemal Aktaş tesislerinde Mustafa Altay gözetiminde ilk çalışmasını yapacak olan yeşil-beyazlılar, sezon başlayana kadar hazırlıklarını sürdürecek. Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş yaptığı açıklamada, yeni sezonla ilgili şunları söyledi, “2015-2016 futbol sezonu için 6 Temmuz’da kendi tesislerimizde futbolcular ve teknik ekip ilk olarak bir toplantı gerçekleştireceğiz” dedi.


Başkan Ulaş, Yeşilova Esnafspor'un ligde önce iyi bir takım hüviyetine sahip olma hedefinde olacağını ve Yeşilova’yı en iyi şekilde temsil etme amacını taşıyacağını belirterek, yeni bir sezon öncesi teknik yönetime ve futbolculara başarı dileklerini iletti. Öte yandan Yeşilova Esnafspor yeni sezon öncesi transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim ve teknik heyetin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında çok sayıda futbolcu ile temas sağlandığı belirtilirken, transfer politikası konusunda ince eleyip sık dokunacağı ve takımın hedefleri doğrultusunda kulübe maksimum yarar sağlayacak futbolcuların transfer edileceği söylendi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.