Eyüboğlu; Kazanmak zorundayız

Eyüboğlu; Kazanmak zorundayız
Haftalardır galibiyete hasret kalan ve ligin dibine demir atan Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, artık kazanmaları gerektiğini söyledi.

Hatayspor maçı ile çıkış yakalamak istediklerini söyleyen Eyüboğlu, takım olarak iki haftadır iyi futbol oynadıklarını fakat bunu skora yansıtmakta zorlandıklarını söyleyen Eyüboğlu, Pazar günü Hatayspor ile oynayacakları maçta hem iyi futbol, hem de golleri bulmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Oyuncularıyla yaptıkları görüşmelerde üzerlerinde dolaşan kara bulutları Hatayspor maçı ile dağıtmak istediklerini söyleyen Eyüboğlu, futbolcuların bu zorlu maçta ellerinden geleni fazlasıyla sahaya yansıtacağına inandıklarını dile getirdi. Tepecikspor’un küme düşme korkusunu üzerinde hissettiğini fakat buna rağmen takımlarının ligde kalacağına inandıklarını söyleyen Eyüboğlu, ilk yarının kalan üç maçından da iyi neticeler alarak ayrılacaklarını ifade etti.

İlk hedefimiz, Hatayspor maçı

Pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri Hatayspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini söyleyen Eyüboğlu, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı, “Bizim öncelikli hedefimiz Hatayspor ile oynayacağımız bu önemli maç.

Bu maçtan galibiyetle ayrılıp rakiplerimizle olan puan farkının açılmamasını sağlayacağız. Hatayspor maçından üç puanla ayrılıp kötü gidişe de bir anlamda son vermek için sahaya çıkacağız. Oyuncularımızın hepsinin yüzlerinde kazanamamanı üzüntüsü var. Bu üzüntünün Pazar günü sona ereceğinin sözünü veren oyuncularımızdan sabırlı olmalarını 90 dakika boyunca ellerinden gelen mücadeleyi sahada eksilmeden 11 kişi kalacak gibi sürdürmeleri istiyorum.

Rakibin moral bozmaya yönelik saha içinde hareketleri olabilir, bu gayet bir şeydir. Rakibin bu oyununu iyi futbol ve disiplinli mücadelenizle bozmanızı bekliyorum. Herkes işini yaparsa zaten 90 dakika sonunda gülen tarafın kendileri olacağı aşikar gibi geliyor bana. Pazar günü taraftarlarımızdan da bu zamana kadar göstermedikleri desteği vermelerini bekleyeceğiz. Bu takımın 12. adam olarak tribünlere de ihtiyacı vardır. Rakiplerimiz nasıl saha ve seyirci avantajını kullanıyorsa bizde aynı hassasiyeti burada göstermemiz gerekir düşüncesini taşımaktayım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.