Fair-Play Kervanı paneli Esenyurt'ta yapıldı

Fair-Play Kervanı paneli Esenyurt'ta yapıldı
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Esenyurt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘Fair-Play Kervanı’ konulu panel üniversite ve lise öğrencilerin izdihamına uğra
Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde organize edilen ve Fair-Play anlayışının gençlere aşılanmasını amaçlayan panele;  Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi Mustafa Dağıstanlı, Fair Play Komisyon üyeleri ile milli sporcular katıldı.  

Üniversite ve Lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen panelin amacı bölgedeki sporculara ulaşmak ve geleceğin öğretmenleri, sporcuları ve yöneticileri olacak gençlere Fair-Play kavramını her yönüyle anlatabilmektir. Ayrıca düzenlenen Fair-Play programına milli sporcular Büşra Cansu ve Doğuş Balaban da katıldı.

“Fair Play’in amacı gençlerimize sporu sevdirmek, sporda centilmenliği öğretmek ve spor ruhunu aşılamaktır” diyen İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, paneli düzenleyen Milli Olimpiyat Komitesi’ne teşekkür etti.

Karakaş: “Spor alanında büyük hizmetler yapıyoruz”
Programda Esenyurt Belediyesi adına söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, sporun ve fair-play’in önemine değindi. Karakaş, Esenyurt Belediyesi olarak Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun önderliğinde 11 yıldır vatandaşları spora teşvik etmek için çalışmalar yapıldığını ve uzman eğitmenler ile çok sayıda spor merkezi hizmete kazandırdıklarını söyledi. Kayıtlı 55 bin sporcu olduğunu ve 26 branşta 42 merkezde uzman eğiticiler ile spor eğitimlerinin verildiğini belirten Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Esenyurt’u spor alanında en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.