Fatih Terim'in Ocak planı

Fatih Terim'in Ocak planı
Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor'u yenerek milli araya moralli giren Galatasaray, bir yandan hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfere odaklanmış durumda.

Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesinin ardından yeniden yapılanma harekatı başlatan Galatasaray, Fatih Terim'in istekleriyle birlikte kadroda büyük değişikliklere gitti. Takımı gençleştiren sarı-kırmızılılar, kış transfer döneminde de bu yönde hamleler yapacak. Aslan'ın hedefindeki iki futbolcu da netleşti. Yaz transfer döneminde alınamayan Gedson ve İrfan Can için kulüpleri ile yeniden görüşülecek. İşte detaylar...

YENİDEN GEDSON VE İRFAN CAN ATAĞI

Yaz transferinde 11 oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'da gençlik operasyonu devre arasında sürecek.

Sarı-kırmızılılar sezon başında sonuç alamadığı Gedson Fernandes ve İrfan Can Eğribayat'ı ocak ayında renklerine bağlamak istiyor.

Teknik direktör Fatih Terim, orta sahada vazgeçilmez olarak gördüğü Berkan ve Cicaldau'yu Gedson'un tamamlayacağını düşünülüyor. Yazın 15 milyon euro'da direten Benfica, 10 milyon euro seviyelerinde indirime zorlanacak, kiralama formülleri devreye sokulacak. Portekizli yıldız da Florya'ya dönmeye hazır.

İrfan Can Eğribayat'ın olası transferinde Muslera yorucu maç maratonunda dinlenme fırsatı bulacak. Göztepe'nin ocak ayında 23 yaşındaki kaleciyi makul bir rakama satmaya sıcak baktığı öğrenilirken, İrfan Can için en ciddi aday Galatasaray.

İLK YOLCU YEDLİN

Devre arasında Galatasaray'dan gönderilecek ilk isim de kesinleşti: DeAndre Yedlin... Son dönemde Sacha Boey sakatlandığı için forma şansı bulan 28 yaşındaki futbolcu, bu şansını iyi kullanamadı ve performansıyla sınıfta kaldı.

Alternatif olarak Bursasporlu İsmail Çokçalış'ı gündemine alan sarı-kırmızılı kulüp, ocak ayında ABD'li sağ beki ile yollarını ayırmaya çalışacak.

Bir buçuk sezon daha sözleşmesi bulunan Yedlin'i Galatasaray bonservis talep etmeden serbest bırakmaya hazır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.