Fatih Terim transferde iki ismi açıkladı

Fatih Terim transferde iki ismi açıkladı
Tecrübeli teknik adam Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Danimarka temsilcisi Randers'i 2-1 yenerek gruplara kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kazandıkları Rander karşılaşmasının ardından transfere ilişkin "“Bütün hepimiz, yönetimimiz, başkanımız, sportifteki arkadaşlar, teknik heyet, scout ekibimiz olağanüstü çalışıyoruz. Halil'i istiyoruz. Benim de beklentilerim var tabii ki. İlk günden beri uğraşıyoruz. Gedson'u vermeyeceklerini söylediler ama 1 dakika sonra ne olacağı belli olmaz. Sonuna kadar bekleyeceğiz. Başka oyuncularla da ilişkiliyiz. Artık sonuna yaklaşıyoruz. Sonuna kadar bekleyeceğiz. Başka oyuncularla da ilişkideyiz. Tarihi kararlar verecek günler geliyor. Onu da vereceğiz ama bilsinler ki hem ekonomik olarak hem de bugünü ve bir sonrasını düşünerek en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz." açıklamasını yaptı.

MARCAO'NUN DURUMU

Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu'na şiddet uyguladığı için kadro dışı bırakılan Marcao'nun takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili şu an için bir şey söylemenin yanlış olduğunu söyledi.

Marcao'nun geleceğiyle ilgili soru üzerine Terim, Avrupa'da transfer sezonunun bitmesine 5 gün kaldığını belirterek "Kulübümüzün ve bizim verdiğimiz karar devam ediyor. Beş gün çok uzun zaman. Şimdiden bir şey söylemek yanlış olur." şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.