F.Bahçe'ye sert cevap!

F.Bahçe'ye sert cevap!
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Kulübü'nün dün yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk  futbolunu kirleten, ilkesizleştiren, kendi çıkarları doğrultusunda ayrıştıran,  futbolun içine nefret tohumları eken ve bununla yetinmeyip camiasına da zarar  verenlerden kendilerini anlamalarını beklemediklerini söyledi. 
 
Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan  açıklamasında, Türk futbol ailesinin içine girdiği günden beri gelecek nesillere  "temiz Türk futbolu" bırakabilme adına hakka ve adalete sonsuz inancı olan,  ahlaklı, adaletli ve ilkeli bir futbol ailesi yaratılması için mücadele eden tüm  futbol paydaşlarının, duruşlarını çok iyi anladığını gördüklerini belirterek,  şöyle devam etti: 
 
"Bu duruşun yine bu anlayışla hareket edip kutsal saydığım başkanlık  görevi ile onurlandırılması ve bunun akabinde gördüğüm sevgi ve saygı, bedeli her  ne olursa olsun temiz futbol adına yaptığımız mücadeleyi sürdürmek için bize güç  veriyor. Beni ve temsil ettiğim anlayışı ancak bizim gibi düşünen, davrananlar  anlayabilir. Temiz, ahlaklı ve adaletli futbol isteyenlerin bunu bu kelimelerle  ifade etmesi son derece normaldir. Felsefelerinin içinde bu üç kelimeyi  yineleyemeyen bu anlayış bilmelidir ki kelime dağarcığımız anlayışımız ile eş  orantılı, sınırsızdır." 
 
"Türk futbolunu kirleten, ilkesizleştiren, kendi çıkarları  doğrultusunda ayrıştıran, futbolun içine nefret tohumları eken ve bununla  yetinmeyip kendi camiasına da zarar verenlerin bizi anlamalarını beklemiyoruz"  ifadelerini kullanan Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti: "Kaldı ki temsil ettiklerini düşündükleri, büyük camialarından da  artık destek görmemektedirler. Kendi camiası da Türk futbolunu kirletenlerin  kulüplerinden uzaklaşması için gün saymaktadır. Unutulmamalı ve bilinmelidir ki  temsil ettikleri camianın içinde saygı duyduğum ve büyük çoğunluğu ile dost,  akraba olduğum isimler var. Kulüplerine, Türk futboluna örnek olacak şekilde maddi ve manevi olarak destek olan, bu davranışlarını takdir ettiğim beni seven  ve sayan tüm taraftarlar ve kulüp camiası ile aynı değerler çerçevesinde  muhabbetim, dün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Bilinmelidir ki bulunduğum  yörenin en köklü ailelerinden birinin, aslı ve asaleti asırlardır bilinen, devletine ve milletine kutsal saydığı tüm görevleri yerine getiren bir mensubu  olarak, bu görevleri yerine getirmeyenlerin anlayışımı kabullenmesini de ve  anlamasını da beklemiyorum. 
Adli makamlarca hükmedilen suç örgütü üyeliği ortaya koyuyor ki Türk  futbolunu kirli ilişkilerle yönetme ve yönlendirme çabası içinde olan bu kişiler,  son çırpınışlarının da fayda sağlamayacağını anlayıp mafya söylemlerini dile  getirmeye başlamış bulunuyor. Devletin tüm adli makamlarının elinde bulunan  kayıtlar bu kişilerin, federasyon yönetim kurulu üyeleri üzerinde oluşturduğu  korku dağını ortaya koymuşken, yazılı ve görsel medya mensuplarının iş gücü  üzerinden yaptığı tehditler gün yüzüne çıkmışken bu kişiler mafya kelimesi ile  kendi yüzlerindeki maskeyi düşürmüştür. Yineliyorum, hukuk dışı eylem ve  söylemleri ile kurum, kuruluş ve şahıslara yaptıkları mafya tarzı baskıların  sonunun geldiğini anlayan bu zihniyet ile mücadelemiz, bedeli ne olursa devam  edecek. Bizim, temiz Türk futboluna hizmet eden bütün kurum, kuruluş, makam ve  kulüplerimize saygı ile yaklaşacağımızın bilinmesini isterim." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.