Fenerbahçe'de dev transfer!

Fenerbahçe'de dev transfer!
Yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. 3 mevkiye transfer için 6 aday bulunuyor.

Fenerbahçe transfer hazırlıklarını sürdürüyor. Kanarya'da bek, kanat ve forvet mevkilerine transfer yapılması amaçlanıyor. Harekat için düğmeye basan Kanarya'da 3 mevki için 6 aday bulunuyor.

İŞTE O İSİMLER:
ROGER GUEDES:
Brezilyalı kanat oyuncusunun, Çin'de formasını giydiği Shandong Taishan ile bu hafta kontratını feshedeceği belirtiliyor. Fenerbahçe gelişmelere göre devreye girebilir. Corinthians da ilgileniyor. 24 yaşında. Kanatların yanı sıra forvet ve forvet arkası oynayabilen tam bir joker. Kariyerinde Palmeiras, Taishan, Esporte Clube ve Atletico Mineiro'da 153 karşılaşmaya çıktı, 46 gol+19 asiste imza attı.

HENRY ONYEKURU: Monaco'nun kadroda düşünmediği kesinleşti. İlk hedef bonservisiyle satmak. Kanat oyuncusu arayan Fenerbahçe'ye de önerildi. Vitor Pereira isterse temasa geçilecek. 24 yaşında. Galatasaray'da oynadığı 2 sezonda 71 maçta 22 gol+12 asistlik performans sergiledi. Süratli ve kanattan içeriye kat edip direkt gole gidebiliyor. Ancak geçen sezon ikinci yarıda ortaya koyduğu performans soru işaretleri yarattı.

SÖRLOTH, MURIQI VE BENEDETTO: 3 forvetten Alexander Sörloth ilk tercih. Kiralamak için Leipzig'in kararı bekleniyor. Kamp kadrosuna alındı ancak durumu hala belirsiz. Büyük olasılıkla gönderilecek. Ancak Leipzig, bonservisiyle satmaya öncelik veriyor. Trabzon da istiyor. Mainz ise yüksek maaşı nedeniyle vazgeçti... Vedat Muriç'te Sarri'nin raporuna göre harekete geçilecek... Dario Benedetto içinseMarsilya'ya teklif gönderildi, yanıt bekleniyor.

Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth, Norveç'in Dagbladet gazetesine konuştu. Baba Sörloth, oğlunun F.Bahçe'ye transferine sıcak baktıklarını ancak ikna edilmesi gereken kulübün RB Leipzig olduğunu söyledi. Bu açıklama umutları artırdı.

ALEIX VIDAL: Sağ bek. Sevilla ile sözleşmesi sona erdi. Bonservisi elinde. Gökhan Gönül'ün gitmesinin ardından Sangare'ye alternatif olarak gündemde. 2+1 yıllık sözleşme teklif edildiği iddia ediliyor. Barcelona altyapısında yetişti. Katalan ekibinde 51 maçta 4 gol+11 asist üreten 31 yaşındaki bek, asıl patlamayı ise Sevilla'da (87 maç/6 gol/15 asist) yaptı. Sağ bekin yanı sıra iki kanatta da görev yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.