Fenerbahçe'de kritik tarih! Ali Koç'tan radikal karar

Fenerbahçe'de kritik tarih! Ali Koç'tan radikal karar
Fenerbahçe Kulübü'nde Başkan Ali Koç, Kayserispor müsabakasının ardından futbolcularla bir görüşme gerçekleştirdi.Oyunculara sert çıkan Ali Koç'un yeni bir radikal karara daha imza atmaya hazırlandığı öğrenildi. Fenerbahçe için kritik tarih bell

Kayserispor karşısında alınan mağlubiyet sonrası Fenerbahçe Kulübü'nde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüpte Başkan Ali Koç'un soluğu soyunma odasında almasının ardından yeni bir karara daha imza atmaya hazırlandığı öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...

TEK HEDEF AVRUPA 

Sarı-lacivertlilerde şu anda somut olarak sadece UEFA Konferans Ligi hedefi kaldı. Konferans Ligi play-off etabında Çekya’dan Slavia Prag ile karşılaşacak Fenerbahçe’de bu maçlar büyük önem taşıyacak. Sarı-lacivertliler ilk maçı evinde 17 Şubat Perşembe günü oynayacak. Rövanş mücadelesi ise 24 Şubat Perşembe günü deplasmanda yapılacak.

'ŞANS BULAMADIĞIM İÇİN MUTSUZDUM' 

Sezon başında kadro dışı kaldığı Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Antalyaspor’a imza atan Sinan Gümüş açıklamalar yaptı. Fenerbahçe’deki son durumunu anlatan Sinan, "Fenerbahçe’ye gittiğin için pişman mısın" sorusuna "Pişmanlık değil. Fenerbahçe’de oynamam önemliydi. Forma şansı bulamadığım için mutsuzdum. Bir oyuncu karar verir ve arkasında durur" dedi.


MESUT ÖZİL SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI 

Süper Lig’de 25. haftada Giresunspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe’de hazırlıklar sürüyor. İsmail Kartal yönetimindeki idman ısınma ve koşu çalışmalarıyla başladı. Ardından duran top ve şut idmanına geçildi. Son bölümde de taktik ağırlıklı çift kale maç gerçekleşti. İrfan Can, Gustavo ve Novak’ın tedavileri devam etti. Mesut Özil de saha çalışmalarına başladı.

ALİ KOÇ'A KONGRE ÇAĞRISI 

Fenerbahçe’de futbol takımının kötü gidişatı devam ediyor. Şampiyonluk yarışına erken havlu atan sarı-lacivertlilerde uzun süredir başkan Ali Koç’a kongreye gitmesi yönünde çağrılar yapılıyordu.

YÜKSEK SESLE KONUŞULUYOR 

Ama Ali Koç bu çağrılara rağmen böyle bir karar almayı hiç düşünmedi. Ancak son dönemde yaşananlar sonrası ilk kez böyle bir gündem yüksek sesle konuşulur hale geldi.

TOPARLANMA UMULUYORDU 

Sezon sonuna kadar takımın başına teknik direktör İsmail Kartal’ı getiren Başkan Koç, takımın toparlanmasını umuyordu. Toparlanmanın olmasıyla da yeni sezon planlamasının daha rahat yapılması hedefleniyordu.

SABIRLAR TAŞTI 

Fakat beklenen toparlanma gerçekleşmedi. Üstüne sarı-lacivertli takım esas hedefi olan Türkiye Kupası’na veda etti. Bunun yanında kupadaki maçın ikinci yarısının tamamını bir kişi eksik oynayan Kayserispor’a gol atılamaması ve mağlup olunması sabırları taşırdı.

DİVAN KURULU GERGİN GEÇTİ 

Bu maç öncesinde başkan Ali Koç’a yönelik Divan Kurulu’nda ağır eleştiriler yapıldı. Fenerbahçe Başkanı ilk kez bir divanda bu kadar gergindi. Eski yönetici Hulusi Belgü’ye cevap verirken kontrolü kaybetme noktasına kadar geldi.

YIPRATICI GELİŞMELER 

Yaşanan bu yıpratıcı gelişmeler ve takımın toparlama umudunun da iyice kaybedilmesi sonrası durum değişmeye başladı. Başkan Ali Koç’un artık olağanüstü kongreye gidip güvenoyu isteyeceğine dair kulüp içinde bir beklenti oluştu.

KRİTİK TARİH: TRABZONSPOR MAÇI 

Özellikle mart ayı başında ligin 28. haftasında Kadıköy’de oynanacak olan Trabzonspor maçında kötü bir sonuç alınması halinde kongreye gidilmesinin yüksek ihtimal olduğu ifade edildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.