Fenerbahçe Kulübü'nden tarihi karar!

Fenerbahçe Kulübü'nden tarihi karar!
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ve Asbaşkan Tolga Deniz Aytöre, Rize deplasmanı dönüşü Profesyonel Futbol Takımı'na yönelik yapılan silahlı saldırıya ilişkin basın toplantısı düzenledi. Yönetim, "olay aydınlanana ve failler bulunana kadar

Fenerbahçe saldırı aydınlatılıncaya kadar sahaya çıkmayacak!

Mahmut Uslu, "İnsanların canına kastedilmek istendi. Bu planlanmış bir hadise. Olayların aydınlatılması lazım. Kurşun 20 cm sekse, teknik direktör İsmail Kartal da yararlanabilirdi. Otobüs beyaz, Fenerbahçe otobsüü de değil. 110 km ile giderken otobüs kurşunlanıyor" dedi.


"ÖNEMLİ OLAN CAN SAĞLIĞI"

Olağanüstü yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını belirten Fenerbahçe Genel Sekreteri, "Burada en önemli şey futbolcuların durumu. Olayı ilk gün anlamadılar, ama ikinci gün anladılar. Dün kendileriyle konuşmalar yapıldı. Psikolojik olarak durumları iyi değil. Dünkü idman iptal edildi. Sow hocasından izin alarak bir günlüğüne Fransa'ya gitti. Yani 'Kaçtı, gitti' iddiaları yalan. Bizim için en önemli şey can sağlığı. Biz çok şampiyon olduk. İnşallah onların psikolojik olarak durumlarını düzeltiriz" ifadelerini kullandı.

"OLAY AYDINLANANA KADAR FUTBOL OYNAMAYACAĞIZ"

Asbaşkan Tolga Deniz Aytöre, "Otobüste bulunan 19'u futbolcu toplam 41 kişinin canına kastedilmiştir. Bu eylem, Fenmerbahçe'ye düzenlenmiş bir suikasttir. Fenerbahçe'nin resmi görüşü budur. Bu eylem Fenerbahçe-Trabzonspor çekişmesi değil, ciddi bir terör eylemidir. Futbolun sonuna gelindi. Artık kan döküldü. Amacımız çok açık, sakatlarımızn iyileşmesi yönünden böyle bir erteleme talep ettiğimiz ididiası çok komik. Şampiyonluk, bir futbolce ve bir taraftarın hayatından daha önemli değil. Bizim için liglerin bir hafta veya daha fazla ertelenmesinin önemi yok. Önemli olan can güvenliğinin sağlanmasıdır. Beklentimiz bu olayın ciddiyetle aydınlatılmasıdır. Bu olay aydınlanana, olayın failleri bulunana kadar futbol oynama niyetinde değiliz" şeklinde konuştu.

3 Temmuz süreci ile ilgili ise Aytöre, "Burada verilecek her türlü karara saygılıyır. Karar ne olursa olsun uyacağız. Bu yargılama sürecinin uzaması Fenerbahçe'ye ve Türk sporuna zarar vermektedir. Fenerbahçe'ye karşı yürütülen futbol faşizmini artık bırakmak gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.