Fenerbahçe yarı finalin kapısını araladı

Fenerbahçe yarı finalin kapısını araladı
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda, Kayserispor'la karşılaştı.
 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Sezonun hedefi olarak görülen kupada yarı final için büyük bir avantaj yakalayan sarı lacivertlilere Kayseri'de galibiyeti getiren golleri Fernandao (45+1', 71') ve Erkan Kaş (KK 76') kaydetti. Fenerbahçe ligde ve Avrupa'da 6 maç aradan sonra ilk kez galip geldi.


MAÇTAN NOTLAR:

Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 4-1 yenildiği maçın 11'inden sakat Volkan Demirel haricinde tek değişiklik Salih Uçan'ın yerine Ozan Tufan şeklinde oldu.
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantepspor karşısında ilk 11'de yer almayan Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Josef de Souza ve Fernandao da Kayserispor karşısında ilk 11'de görev aldı.

Hollandalı teknik adam, Gaziantepspor karşısında 11'de sahaya çıkan Roman Neustaedter, İsmail Köybaşı, Volkan Şen ve Moussa Sow'u yedek kulübesinde oturturken, Gregory van der Wiel'i 18 kişilik kadroya almadı.

Gaziantepspor maçında ligde ilk defa yedek kalan ve ikinci yarıda oyuna giren Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, bir müsabaka aranın ardından ilk 11'e geri döndü.


KAYSERİSPOR'DA İLK 11'DE 7 DEĞİŞİKLİK


Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor ile oynanan son lig maçına göre Fenerbahçe karşısında ilk 11'de yedi oyuncuya yer vermedi.
Sarı-kırmızılı takımda, Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Ali Ahamada, Jean Armel Kana Bıyık, Raheem Lawal, Rajko Rotman, Güray Vural, Deniz Türüç ve Umut Bulut yedek soyundu.

Diğer maçlara oranla Kayserisporlu taraftarların bu karşılaşmaya daha fazla ilgi gösterdiği gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.