Fenerbahçe'de ilk fire

Fenerbahçe'de ilk fire
Yönetim şike operasyonu şokunu atlatmaya çalışırken...

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerden Şekip Mosturoğlu ile İlhan Ekşioğlu'nun durumu, Fenerbahçe’yi transfer görüşmelerinde stop ettirdi. Transfer görüşmeleri durdu. Ayrıca Yobo'nun gelmekten vazgeçtiği iddia ediliyor.
Operasyon öncesinde özelikle yabancı transferler ve kadrosuna Fransa'dan bir ön libero katmak için girişimlerde bulunan sarı lacivertlilerde, tüm faaliyetler askıya alındı.

Yönetim şike operasyonu şokunu atlatmaya ve Aziz Yıldırım' ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.
Yaşanan belirsizlik ortamında yabancı futbolcuların da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakmayacakları belirtiliyor...

Yeni sezon kadrosunu dört oyuncu transfer ederek güçlendiren sarı-lacivertlilerde yapılacak yeni yabancı oyuncu transferi de zora girdi. Hem yöneticilerin durumu, hem de dünyaya haber olan şike skandalı nedeniyle transfer görüşmeleri birden bire kesildi.
Fenerbahçe’de Başkan Yıldırım ve yönetimine muhalif olan sarı-lacivertli kongre üyelerinden bazıları ise bekleyişe geçti. Yıldırım'ın tutuklanması durumunda yönetimin olağanüstü kongre kararı almasını isteyenlerin yanısıra, serbest kalsa bile kongreye gidilmesini isteyenlerin çoğunlukta bulunması dikkatlerden kaçmadı. Buna rağmen, muhalefetin ileri gelenleri, soruşturmanın akıbetinin beklenmesi görüşünü savunuyorlar.

İlk fire Yobo iddiası!

Şike operasyonunda yaşanan gelişmelerin ardından transfer görüşmelerini tamamen askıya alan Sarı-lacivertli kulübe ilk kötü haberin İngiltere'den geldiği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Everton'dan kiralanan ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Nijeryalı futbolcu Joseph Yobo'nun, Sarı-lacivertli ekibe gelmekten vazgeçtiği gelen haberler arasında.

Soruşturma sürecine kadar Türkiye'de son derece mutlu olduğunu belirten ve hemen her fırsatta Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyleyen Yobo, soruşturma sürecinin ardından düşüncelerini bir kez daha gözden geçirme kararı aldığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.