Fenerbahçeli futbolcular isyan etti!

Fenerbahçeli futbolcular isyan etti!
"Bizi çekemiyorlar. Yazılanlar söylenenler doğru değil. Bizim birbirinize bağlılığımız, nasıl bir takım olduğumuz; her an her yerde birlikte olmamızdan belli."

Fenerbahçe'de futbolcusundan teknik direktörüne, taraftarından yöneticisine kadar herkes şike operasyonları nedeniyle zor bir süreçten geçerken, ortaya atılan haberler sarı-lacivertlilerin canını sıkmaya devam ediyor.

Uğur Boral'ın Çeşme'nin ünlü mekanlarından Marrakech'te kavga ettiği, kavganın şike tartışması yüzünden çıktığı ve ünlü futbolcunun gece geç saatlerdeki kavgada darbe aldığı iddiası sinirleri gerdi.

Takım arkadaşları Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı ile birlikte Çeşme'deki Marrakech Club'ta eğlenmeye giden Uğur Boral'ın

Emre, Selçuk ve Özer mekandan ayrıldıktan sonra içkiyi fazla kaçıran bir kişi ile kavga ettiği haberine çok sinirlenen Uğur Boral, bu iddiaları yalanladı.

Tecrübeli futbolcu DHA'ya yaptığı açıklamada; "Arkadaşlarımla eğlendik ve mekandan çıktık. Ligin uzaması nedeniyle verilen tatilde kafayı dağıtmak istiyoruz. Kimseyle kavga etmedim. Hele arkadaşlarımla kendimizi rahat hissettiğimiz bir ortamda asla böyle bir şey yapmam. Bunlar doğru değil. Biz bir an önce futbola dönmek isterken bu tür söylentiler bizi olumsuz etkiliyor" diye konuştu.

İşletmenin sahibi Mehmet Özener ise Fenerbahçeli futbolcular rahat eğlensinler diye localarına özel güvenlik yerleştirdiklerini ve bir tatsızlık çıkmadığını söyledi.

Özer Hurmacı da bu tür haberlere şaşırdığını belirterek; "Bizi çekemiyorlar. Yazılanlar söylenenler doğru değil. Bizim birbirinize bağlılığımız, nasıl bir takım olduğumuz; her an her yerde birlikte olmamızdan belli. Ama bizi rahat bırakmayanlar var. Uğur Boral Türkiye'nin en iyi sol kanat oyuncularından biri, O'nun gibilere sahip çıkılmalı" dedi.

Özer,  yaptığı açıklamada eski günlere de dönerek; "Lig biter bitmez benim Trabzonspor ile görüştüğümü yazdılar. Bu olacak şey mi ?Niye böyle bir şey yazılır, amaç nedir anlamıyorum. Ben Trabzonsporlu olsam Fenerbahçe'ye gelmeden oraya giderdim. Ben Fenerbahçeliyim ve Türkiye'nin en büyük takımındayım. Özel hayatımızla ilgili yalanlar da olmuştu, neyse..." diye konuştu.

ÖZER: "2 YIL BEDAVA OYNARIM"
Takım arkadaşı Semih'in "Gerekirse 1 yıl para almadan oynarım" sözlerine katıldığını belirten Özer, "Bizim için sorun değil. Bizim için Fenerbahçe önemli, futbol önemli. Ne gerekiyorsa onu yaparız. Hiç bir yere de kaçmayız. Kulüp maddi sıkıntı yaşarsa 2 yıl da oynarız. Ücretleri sorun edecek karakterde değiliz" şeklinde konuştu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.