Fenerbahçeliler ayağa kalktı

Fenerbahçeliler ayağa kalktı
FENERBAHÇELİ taraftarların, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere destek olmak amacıyla düzenledikleri yürüyüş olaylı kapandı.

Sarı lacivertliler dün sabah önce Kaynaşlı İlçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde bir araya geldi. Yaklaşık 4 bin taraftar, meşaleler yakıp, Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve futbolcular için tezahüratlar yaptı. Taraftar-oyuncu kaynamasından duygusal anlar yaşandı. Taraftarlar gövde gösterisinden sonra rotayı Bağdat Caddesi’ne çevirdi.

Tutuklama kararı çılgına çevirdi!

F.Bahçe formalarıyla ve bayraklarla caddeye gelen taraftarlar, yöneticiler ve kulüplerine destek veren tezahüratlar yaptı. Yol boyunca tepkili tezahüratlarını dile getiren taraftarlar yürüyüş sırasında “Fenere uzanan eller kırılsın”, “Aziz Başkan oley”, şeklinde tempo tuttu. Ellerinde çok sayıda döviz taşıyan 15 bine yakın taraftar, Aziz Yıldırım’a destek tezahüratları yaptı, başkanın sıkça kullandığı “Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerinin yer aldığı tezahüratlar söyledi. Taraftarların yürüyüşü sürerken Aziz Yıldırım’ın tutuklanma kararı, yavaş yavaş kalabalık içinde yayıldı. Bu sırada ön bölümde yer alan taraftarlar “Fenerbahçe köprüye” şeklinde tempo tuttu.

Polis biber gazı kullandı

Bunun üzerine Bağdat Caddesi’nde yürüyen binlerce taraftar ikiye bölündü. Bir bölüm Saracoğlu Stadı’nın protokol tribün girişinin bulunduğu ön tarafına doğru giderken, diğer bölüm ise Boğaziçi Köprüsü’ne doğru yöneldi. Taraftarlar Uzunçayır Metrobüs Durağı’nı geçip köprüye doğru yokuş çıkmaya başladıklarında kısa bir süre sonra çevik kuvvet ekiplerinin biber gazıyla müdahalesiyle karşılaştı. Yürüyüş kısa bir süre sonra sona erdi. Taraftarlar şike soruşturmasıyla ilgili medyada yer alan haberler nedeniyle de yürüyüşü takip eden muhabirlere ve Sadri Şener’e tepki gösterdi.

A’dan Z’ye tertemiziz

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, binlerce taraftarın Düzce’deki kampa büyük bir aşkla gelerek, destek vermelerinin kendilerini duygulandırdığını söyledi. Basın toplantısında Kocaman, futbolda şike iddialarıyla ilgili soruşturmanın ilk günlerinde insanları demorolize eden tek yanlı bir bombardıman olduğunu ancak günler ilerledikçe bazı sapmalar yaşandığını söylerken, “Ben ve futbolcularım, birkaç gündür biraz daha normale döndük. Çünkü, bu soruların artık sorulmamaya başlandığını gördük. Ben sahadaki görüntüyü aktarıyorum. Sahadaki oyunların hepsi A’dan Z’ye tertemiz görünüyor. Biraz daha rahatız” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.