Fenerköyspor, üç puanı söktü aldı: 3-2

Fenerköyspor, üç puanı söktü aldı: 3-2
Birinci Amatör Lig 1. Grupta zirve hesapları yapan Fenerköyspor ve Kavaklıspor arasında oynanan maçta karşılıklı atılan goller ve sahnelenen futbol kalitesi üst seviyedeydi.

Silivri Stadında oynanan karşılaşma Fenerköyspor’un vuruşu ile başlandı. Daha müsabakanın ilk dakikalarında oyun üstünlüğünü eline alan Fenerköyspor, maçın daha 3.dakikasında Deniz’in, Kavaklıspor ceza alanına girer girmez vuruşu ile maç 1-0 oldu. Bu golden sonra oyuna ortak olan Kavaklıspor, özellikle forvet oyuncusu Mustafa ile etkili olmaya başladı.

Müsabakanın 28.dakikasında Fenerköyspor kalesine doğru yapılan ortayı iyi takip eden Mustafa, arka direkte topun gelişine sert vurdu ve durumu 1-1 yaptı. Maçın 37. dakikasında Mustafa’nın vuruşunda Fenerköyspor kalecisi Gökhan yerinde bir müdahale ile güzel bir kurtarış yaptı. Topu hemen oyuna sokmak isteyen Fener kalecisi Gökhan’ın eliyle attığı pası takip edemeyen Fenerköyspor defansı topu Kavaklıspor’lu oyuncu Halil’e kaptırdı. Halil, boş kaleye topu yuvarladı ve skoru 2-1’e taşıdı.

Müsabakanın ilk yarısı Kavaklıspor’n 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya daha kontrollü bir oyun anlayışı ile başlayan Fenerköyspor, ilk yarıda kaptırdığı orta alan mücadelesini ikinci yarı kontrol altına da aldı. Müsabakanın 51.dakikasında Muhammet’in golü skoru 2-2’ye taşıdı. Bu golün ardından Kavaklıspor kalesini abluka altına alan Fenerköyspor’lu oyuncular defansı geçmekte zorlandı. Maçın 83.dakikasında artan baskısı ile Fenerköyspor bir penaltı atışı kazandı. Sarı-lacivertliler adına kazanılan penaltı atışını Cem gole çeviremedi. Maçın son bölümlerinde Fenerköyspor’lu Deniz 87.dakikada durumu 3-2 yaptı ve zevkli hatta çekişmeli geçen maçı kazanan 3-2’lik skorla Fenerköyspor oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.