Galatasaray, 4 Futbolcusunun Üzerini Çizdi

Galatasaray, 4 Futbolcusunun Üzerini Çizdi
Galatasaray, Riekerink'in raporuyla birlikte Umut Bulut, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Ryan Donk'u satış listesine aldı.
Astronomik paralara rağmen takıma yeterli katkı vermeyen Umut Bulut, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Ryan Donk gözden çıkarıldı. Cim­-Bom bunları da göndererek mali yönden UEFA'nın finansal fair play kriterlerine uygun hale gelmeyi amaçlıyor.

Galatasaray'da futbolculara verilen astronomik para cezalarının ardından, şimdi de performans açısından sınıfta kalan oyuncuların üzerlerini çizdi. Sarı­kırmızılılar maaşı yüksek olan ancak takıma katkısı az olan futbolcularına kapıyı gösterecek.

UMUT, OLCAN, TARIK VE DONK LİSTEDE

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, Umut Bulut, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Ryan Donk'u gözden çıkardı. Cim-­Bom'da 1 senelik mukavelesi bulunan Umut Bulut 1 milyon 850 bin garanti ücrete oynuyor. Tartışılan diğer bir isim Olcan Adın ise bu sezon 1.8 önümüzdeki sezon ise 1.9 milyon Euro garanti para alacak. Olcan 2 sezon önce Trabzon'dan 4 milyon Euro'ya getirilmişti.

TARIK 3 SENE DAHA KALABİLİR

Galatasaray'ın yine 4 milyon 750 bin Euro bonservisle Eskişehir'den transfer ettiği ama büyük pişmanlık yaşadığı Tarık Çamdal'ın ise 3 sene daha sözleşmesi bulunuyor. Tarık bu sezon 1 milyon 391 bin, önümüzdeki sezon 1 milyon 498 bin ve bir sonraki sezon için ise 1 milyon 605 bin sabit transfer ücreti alacak.

DONK FİYASKOSU

İşte bu 3 futbolcu ile yine sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala Kasımpaşa'dan 2.5 milyon Euro'ya transfer edilen ve iki sezon için senelik 1.5 milyon Euro'ya oynayacak olan Donk'tan kurtulmak isteyen Cim­-Bom bu futbolcuların yüksek maaşları nedeniyle müşteri bulmakta zorlanıyor.

Bu 4 futbolcuyla beraber Koray'ın da kara listede olduğu ama defansa takviye olmazsa elde tutulacağı bildirildi. Borussia Dortmund'tan 2.5 milyon Euro'ya transfer edilen Koray Günter'in de 2 sezon daha sözleşmesi bulunuyor. Koray bu sezon 900 bin, gelecek sezon da 1 milyon Euro alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.