Galatasaray'ın 38. Başkanı Burak Elmas oldu.

Galatasaray'ın 38. Başkanı Burak Elmas oldu.
Metin Öztürk, Yiğit Şardan ve Eşref Hamamcıoğlu ile yarışa giren Elmas, 4 önemli rakibini geride bırakarak Sarı-Kırmızılı kulübün yeni başkanı seçildi. İlk 10 sandıkta Eşref Hamamcıoğlu fark atarken, sonraki sandıklarda Burak Elmas birinci geldi. Nefes ke


 

Galatasaray'da nefes kesen seçim yarışının kazananı Burak Elmas oldu. Son 2 sandığa kadar seçimi önde götüren Eşref Hamamcıoğlu'nu 41 oyla geçen Elmas, Galatasaray'ın 38. başkanı oldu.

"BİRLİKTE ÇOK ŞEY BAŞARACAĞIZ"
Burak Elmas seçimi kazandıktan sonra kürsüye en yakın rakibi Eşref Hamamcıoğlu'yla çıktı. Galatasaray'ın 38. Başkanı olarak yaptığı ilk konuşmasında Elmas şu ifadeleri kullandı:

"Tüm üyelerimize, bana gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Tüm adaylara bu yarışı güzelleştirdikleri ve Galatasaray demokrasisine katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu seçim, Galatasaray için çok önemliydi. Galatasaray kararını verdi ama Galatasaray kaybetmedi. Yarından tezi yok sorunları hep bir olarak halledeceğiz. Birlikte çok şey başaracağız. Sevgili eşim Yelda'ya çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte hiç yanımdan ayrılmadı. Yaşasın Galatasaray!"

"GALATASARAY KAZANDI"
Burak Elmas, Galatasaray'ın 38. Başkanı olarak sosyal medyadan sarı-kırmızılı camiaya verdiği ilk mesajda "Şimdi başlıyoruz" vurgusu yaptı.

"KİMSE MERAK ETMESİN SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ"
Başkanlık seçim öncesi seçilmesi durumunda Fatih Terim'le yola devam edeceğini söyleyen Burak Elmas'a seçimi kazanmasının ardından bu sözleri soruldu. Elmas ise bu soru karşısında, "Kimse merak etmesin camiaya verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Ekibimizi tanıtarak bir süreç yürüttük. Yapacak çok işimiz var. Yeni başlıyoruz. Mazbatayı aldıktan sonra sözlerimizi tutacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.