GENÇ ŞAMPİYONLARA BALIK DOPİNGİ

GENÇ ŞAMPİYONLARA BALIK DOPİNGİ
Beylikdüzüspor U-14 Gençler Liginde mücadele eden ve 13 maçta galip gelerek şampiyonluğunu ilan eden Beylikdüzüspor genç takımı Balıkçı Kenan’ın Yaşam Vadisi Tesislerinde coşkulu kutlama yaptı. Genç takım oyuncuları mağlup ettikleri takımların helvasını y

İstanbul genelinde son 3 ay içinde yapılan 14 maçtan 13’ünü kazanarak büyük başarıya imza atan Beylikdüzüspor genç takımı, şampiyonluğunu ilan etti. Balıkçı Kenan’ın Beylikdüzü Yaşam Vadisi Tesisleri’nde dün konfeti ve havai fişeklerle karşılanan genç şampiyonlar, mağlup ettikleri takımların da helvasını yedi.

YENİ MAÇLARA HAZIRLAR

Karşılaşmalarda yenilgiye uğrayan takımlara karşı galibiyetlerini sürdüreceklerini söyleyerek iddialı konuşan genç takım oyuncuları; Balıkçı Kenan Balcı’nın ev sahipliğinde balık yiyerek önümüzdeki yeni maçlar için enerji depoladılar. Beylikdüzüspor Genç takımı oyuncularına; Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı ve Antrenörler; Mustafa Tanrıkulu, Murat Akbal ile kulüp yöneticileri de eşlik etti.

O ANLAR ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Kendisi de Beylikdüzüspor’un Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdüren Balıkçı Kenan Balcı, Beylikdüzüspor Genç Takımına verdiği balık ziyafetinin ardından, oyunculara Balıkçı Kenan Tesislerinde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni gezdirdi. Oyuncular ve kulüp yöneticilerinin şampiyonluk anısına hatıra fotoğrafları çektirdiği kutlamalar coşkulu görüntülere sahne oldu. Kenan Balcı, şampiyon gençleri kutlayarak, takıma her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.