“GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPTIK”

“GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPTIK”
B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Seyidoğlu, önceki gün yönetim kurulu üyelerine verdiği iftar yemeğinde önemli açıklamaların altına imza attı.

Genel kurul öncesi bugüne kadar görevlerini layıkı ile yerine getirmenin huzur ve mutluluğu içinde olduğunu söyledi. Bugüne kadar hep ‘Duyulacak iş yap ama sakın duyurmak için iş yapma’ düşüncesinden yola çıkarak çalıştıklarını kaydeden Seyidoğlu “10 Temmuz 2010 günü yapılan olağan genel kurul toplantısı sonucunda siz değerli üyelerimizin oyları ile oluşturduğumuz yönetim kurulu ve denetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla görevimizi bugüne kadar layıkı ile yapmanın gururunu taşımaktayız. Zor şartlarda güzel icraatlar yapabilme çabası içerisinde, çalışmalarımızı tamamlayarak bugüne geldik. Bu süreçte bizlere destek olan, tüm kurum ve kişilere bir kez daha teşekkür ediyoruz.” ifadesini kullandı.

3 yıllık görev süreleri içinde ‘Asalet özde, samimiyet gözde, dürüstlük tutulan sözdedir’ felsefesiyle hareket ettiklerini dile getiren Seyidoğlu “Haziran 2011’de Esenyurt Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’nin kurulması ile birlikte ilgili takım ve üyelerini üyelikten çıkarmak zorunda kaldık. Ayrıca Kasım 2012 tarihli toplantımızda Beylikdüzü ilçesinde de kurulmakta olan Destekleme Derneği ile birlikte oradaki  takımları temsil eden arkadaşlarımızı üyelikten çıkarmak zorunda kaldık. Bunun yanında derneğimize önceki yıllarda üye olan, bazı arkadaşlarımız da dernek tüzüğümüze, aykırı davranış ve uygulamaları nedeniyle üyelikten çıkartılmışlardır.” diye konuştu.

Görev süreleri boyunca ‘Az konuş, çok bil; az konuşan çok bilinir’ sözüne uygun olarak hareket ettiklerini dile getiren Seyidoğlu “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte sık sık ilçede yapılmakta olan spor müsabakalarına katılarak takımlarımıza destek olma gayreti içinde olduk. Son yönetim kurulu toplantımızı 20 Haziran 2013 günü yaparak genel kurul toplantısı kararlarını alarak görevimizi tamamlamış olduk. Görev süremiz içerisinde hep ‘Mutlu olmak isteyen zengine değil, dengine baksın’, ‘Öfkesini kusanlardan değil, öfke anında susanlardan olun’ düşüncesinden yola çıkarak insanları hep kucaklama çabası içinde olduk. İnsanlara hep sarıldık. Hiç kimseyle dargınlık yaşamadık. ‘Vekil bile olsan mütevekkil ol’ düşüncesinden asla çıkmadık.” şeklinde sözlerine son noktayı koydu.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.