Gümüşyaka son sürat

Gümüşyaka son sürat
Yeni sezon için kolları sıvayan Gümüşyakaspor’da iç transferler tamamlanırken dış transferlerde de görüşmeler hızla devam ediyor

Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Murat Okan, yaptığı açıklamada iç transferlerin tamamına yakınının bitirildiğini dış transferlerde de görüşmelerin sürdüğü bildirdi. Çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkanı Okan; “Sezon bitimi ile birlikte oyuncularımız ile bağımızı koparmadık her daim görüşmelerimizi sürdürdük. Organize ettiğimiz gecede hedefimizin Süper Amatör Küme olduğunu belirttik.


Bunun için çalışmalarımızı hızlandırdık. Geçtiğimiz sezon kadromuzda var olan oyuncularımızdan Mehmet, Aykut, Salim, Orkun, Emre, Onur, Savaş, Tufan, Erdi ve Ferdi ile anlaştık. Geçtiğimiz sezon kalemizi başarı ile koruyan Sercan kardeşimizle de görüşmelerimiz sürüyor ve en kısa zamanda bu transferi de bitirmeyi planlıyoruz. Dış transferde ise Ufuk Koç, Kadir Pehlivan ve Murat Karabulut ile görüşmekteyiz. Bu oyuncuları da kadromuza dahil ettiğimiz takdirde Süper Amatör Küme'ye rahatlıkla çıkabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.