Güreşçimiz Batuhan Bardak Türkiye 3.’sü oldu

Güreşçimiz Batuhan Bardak Türkiye 3.’sü oldu
Çatalca Belediyesi Güreş Takımı Sporcusu Batuhan Bardak, Türkiye Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü oldu.

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Konya Selçuklu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar Greko-Romen Güreş Şampiyonası'na katıldı.

Çatalca’nın gururu oldu

50 ilden yaklaşık 290 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada sporcular kilolarında şampiyon olmak için müthiş bir mücadele ortaya koydu. Antrenörleri İlyas Demiroğlu ve Gökhan Akçen eşliğinde yoğun bir şekilde şampiyonaya hazırlanan güreşçilerin performansı izleyenlerden tam not aldı. Türkiye Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonasında mindere çıkan güreşçimiz Batuhan Bardak 48 kg da Türkiye 3.’sü olarak Çatalca’yı gururlandırdı.

Başkan Cem Kara tebrik etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çatalca Güreş Takımı antrenörlerini, sporcuları ve ailelerini tebrik ederken, başarısıyla Milli Takıma seçilerek ülkemizi ve ilçemizi yurtiçi ve yurtdışı müsabakalarda temsil edecek olan yıldız sporcu Batuhan Bardak’ı, başarılarından dolayı kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.