Gürpınar’da Parseller mesaisi sürüyor

Gürpınar’da Parseller mesaisi sürüyor
Haftayı Esen Bayburtspor’un ligden çekilmesinden dolayı hükmen 3-0 galip kapayan Gürpınarspor, Cumartesi kendi sahasında konuk edeceği Alibeyköy Parsellerspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
 Grupta üçüncü sırada yer alan ve ikinci ile aralarında sadece iki puan fark kalan yeşil-beyazlılar, zirve yarışında var olmak için kalan her maça final niteliğinde bakıyor. Seri galibiyetlerini Alibeyköy Parsellerspor maçı ile sürdürmek isteyen Gürpınarspor’da Kulüp başkanı Mustafa Küçük, takımın kazanma isteğinin üst seviyede olduğunu, bunun devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Totem yaparak takımın bundan sonraki iç saha maçlarını izlememe kararı aldığını söyleyen Başkan Küçük, hafta arası idmana giderek oyunculara gerekli motivasyonu sağlamaya devam edeceğini fakat maça gitmeyeceğinin altını çizdi. Kendisinin olduğu maçlarda takımın puan kaybı yaşadığını söyleyen Küçük, oyuncuların üzerlerindeki strese katkı sunmamak adına böyle bir karar aldığını söyledi. Alibeyköy Parsellerspor ile oynanacak olan maçın en az Yeşilköyspor maçı kadar önem arz ettiğini söyleyen başkan Mustafa Küçük, “Bu saatten sonra bizim için her maç final niteliği taşımaktadır.

Gruptan çıkabilmek adına takım olarak elimizden geleni yapmaya çaba göstereceğiz. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize olan güvenimizin tam olduğunu alınan farklı neticelerden sonra kendilerine verdiğimiz destekle bunu gösterdiğimizi umuyorum. İnşallah bu iyi neticelerin arkası gelir, lig sonunda Gürpınarspor’un Play-Off’lara kalarak adını BAL ligine yazdırdığını görürüz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.