GÜRPINAR’IN AYAK SESLERİ!

GÜRPINAR’IN AYAK SESLERİ!
Amatör 1.Kümede ligin sonu yaklaştıkça heyecan da kızışmaya başladı. Bölge takımlarımızı içine alan hem 1.Grupta hem de 2.Grupta heyecan zirveye çıktı.

 1.Grupta ligde 17 yaş ortalamasıyla mücadele eden Gürpınarspor 32 puanla namağlup olarak zirvedeki yerini  korurken onu 30 puanla takip eden Esen Bayburt da en yakın takipçisi durumunda. 25. puanlı Alibey ile 24 puanlı S.Ortaköy ise gözünü zirvedeki rakiplerinin kaybedeceği puanlara dikmiş durumda. Kalan haftaları büyük bir çekişmeye sahne olacak olan 1.Grupta kümede kalma savaşı da en az zirve savaşı kadar ilgi çekiyor. 14 puanlı Esenyurt ve 12 puanlı S.Mimarsinan’dan sonra 6’şar puanla sıralanan İhsaniye ve Tem Terkos ile 3 puanlı B.Çekmece Mimarsinan şu andaki tabloya göre düşecek 2 aday için en yakın 3 rakip konumunda. 21 puanlı Gazitepe’nin bir maç eksiği de hesaplanırsa ilk iki şansı uzak da olsa hala bir umut ışığı. 17 puanlı Çiftlikköy ise hem küme düşme savaşından uzakta hem de zirve yarışından. Yeşil kırmızılılar için kalan haftalar büyük bir olasılıkla prestij mücadelesi şeklinde geçecek.
2.Grupta ise lider B.Kılıçlı 36 puanla Süper Amatör Küme için en büyük aday durumunda. Grup ikincisi Karaağaç ise hafta sonunda Hadımköy’e mağlup olarak büyük bir avantajı kaybetti. Hadımköy 28 puana yükselerek Karaağaç’ın 2 puan arkasından üçüncü sıradaki yerini sağlamlaştırırken gözünü de ilk iki sıraya dikti. Ligin iki istikrarsız takımı Akalan, Alipaşa ve Esenkent Gençlik ise hem üst sıralardan hem de alt sıralardan uzaklaşmış, büyük ölçüde de hedefsiz kalmış durumdalar.
Bu grupta Muratbey’in sezon başında ligden çekilip düşen ilk takım olmasının ardından düşecek ikinci takım için de heyecan yükselmiş durumda. 13 puanlı Kavaklı, 12 puanlı Çanakça ve 10 puanlı Örnek İdman Yurdu arasında kalan 5 hafta öncesi düşecek bir takım olmamak için büyük bir futbol savaşı çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.