Gürpınarspor, seriyi sürdürmek istiyor

Gürpınarspor, seriyi sürdürmek istiyor
Şampiyonluk yolunda önemli engelleri geride bırakan ve adını sıralamada ilk ikiye yazdırmak isteyen Gürpınarspor’da tek hedef seriyi sürdürmek ve zirve yarışından kopmamak.

 Cumartesi günü bu anlamda kendi sahalarında çok önemli bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlıların rakibi, Alibeyköy Parsellerspor. Bu maçtan da galibiyetle ayrılıp galibiyet serilerini sürdürmeyi amaçladıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, takım olarak bunu başaracak güçte olduklarını söyledi.

Zirve yarışından kopmamak adına bu maçın büyük önem arz ettiğini söyleyen Başkan Küçük, “Gürpınarspor bu sezon zoru başarıp adını ilk etapta Play-Off’lara yazdırmak ikinci etapta da Play-Off’larda ilk dört içerisinde yer alıp BAL Bölgesel Amatör Lige çıkmak olacaktır. Bunun için bu zamana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyor ve alınan neticemler zaten bunu gösteriyor.

Oyuncularımız ve teknik ekibimiz başarıyı çok isteğini yapılan çalışmalar ve alınan neticelerle bunu herkese göstermişlerdir. Bizim için oynanan maç her zaman geride kalır. İyi ve ya kötü netice alınır hiç önemli değil.

Önemli olan önümüzdeki maçları nasıl lehimize çeviririz onun planlamalarını yapmalıyız. Futbolda dün yoktur. Futbolda müsabaka oynayacağınız gün iyi olursanız kazanırsınız. İşte geçtiğimiz hafta çok iyi oynadık kazandık, bu haftada iyi oynayıp kazanacağınızın garantisi yoktur. Belki çok kötü oynarsınız ama kazanırsınız.

İyi oynayıp kaybetmektense kötü oynayıp kazanmak ta bazen olacaktır. Biz sahaya çıkıp iyi netice almak için çaba gösteriyoruz. Bunun yanında da genç oyuncularımızla herkesin gözlerindeki pası güzel görüntülerle silmeye çaba göstereceğiz. Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Alibeyköy Parsellerspor maçı da bu maçlardan biri olacaktır. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılır zirve yarışındaki yerimizi korumuş oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.