Gürpınarspor, tek yürek oldu

Gürpınarspor, tek yürek oldu
Süper Amatör Lig 8. Grupta geçtiğimiz haftanın flaş skorlarından birinin altına imzasını koyan Gürpınarspor’da hazırlıklar Adalarspor maçı için yapılıyor.
Grupta ikinci sıraya kadar yükselen ve adını Play-Off maçlarına yazdırmak için çaba harcayan yeşil-beyazlılar, tek yürek oldu ve zoru başarıp grupta sezonu ilk ikide tamamlamayı amaçlıyor. Grupta henüz iki beraberlik alan ve sadece 2 puanı bulunan Adalarspor karşısında kesin favori olarak gösterilen Gürpınarspor’da oyuncular, işi asla şansa bırakmak istemediklerini söylediler. Olası bir sürprize yer vermemek için rakibi ciddiye aldıklarını söyleyen oyuncular, dünkü idmanda bunu yaptıkları ciddi çalışmalarla teknik heyet ve yönetime göstermiş oldu.

Gazi; Daha işimiz bitmedi

Gürpınarspor’un başarılı Teknik direktörü Kamuran Gazi, daha yolun yarısında olduklarını henüz gruptan çıkmadıklarını belirtti. “Daha işimiz bitmedi” diyen Teknik Direktör Gazi, “Önümüzde tam yedi maç var ve takım olarak tamamen bu yedi maça konsantre olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta rakip ne olursa olsun ciddi bir galibiyetin altına imzamızı koyduk. 9-1 gibi farklı bir skor öyle yabana atılacak bir nitece değil. Oyuncularımız sahada üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirerek haklı bir galibiyetin altına imzalarını koymuşlardır. Bilindiği üzere Yıldırımbosnaspor iyle sezonun ilk devresinde kendi sahamızda 4-4 berabere kalmıştık. O dönemlerde daha toparlanma aşamasındaydık ve eksiklerimizin çok oluşundan rakibimiz faydalanmıştı. Bizde bugün itibarı ile onların eksiklerinden yararlanarak 9-1 gibi farklı bir skor ile sahadan galip ayrılmayı bildik.

“Şu an lider olmamız gerekiyordu

Grupta oynadıkları çok önemli iki maç olduğunu ve bu iki önemli maçtan puansız ayrılmalarını halen unutamadıklarını söyleyen Teknik Direktör Kamuran Gazi, takımlarının bugün grupta lider olması gerektiğini söyledi. Gazi, sözlerine şöyle devam etti, “Bu sezon Ligde benim en çok üzüldüğüm ve kaybettiğimiz iki maçımız var. Biri kendi sahamızda Nişantaşıspor, diğeri de deplasmanda oynadığımız Galataspor maçı. Bu iki maçı unutmam mümkün değil. Tabiri caiz ise rakiplerimize top göstermedik ve kelemizde golü gören taraf biz olmuştuk. Artık roller değişti çünkü takım olmaya her geçen gün bir adım daha atıyoruz.

Bugün itibarı ile grupta lider olmamız gerekiyordu fakat şanssızlıklar bizim yakamızı bırakmadığı için ikincilik mücadele vermek zorunda kalıyoruz. Bizim önümüzde çok önemli yedi maç var ve bu yedi maçı en iyi neticelerle lehimize çevirmeyi ve grupta ilk iki sırayı alan takımın Gürpınarspor olması için çaba göstereceğiz. Futbolda bazen duraklama dönemi olabiliyor. Biz o duraklama dönemini geride bıraktık ve artık kazanarak ve puanlarımızı arttıracak maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Önümüzde ligde henüz galibiyetle tanışamamış bir Adalarspor maçı var. Bu maçı öyle hafife alma gibi bir lüksümüzün olmadığını buradan belirtmek istiyorum. Rakip sahaya 11 kişi çıkacağından bizim de aynı sayı ile sahada mücadele edeceğimizden bu bizim için ciddi bir sınav olacaktır. Hiçbir zaman rakibin büyüğü ve ya küçüğü olmaz. Biz sahaya çıkıp rakiplerimizi her zamanki gibi ciddiye alıp mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz.

“Saygı ve sevgiyi görüyorum”

Gürpınarspor’da çok mutlu olduğunu ve alınan iyi neticelerle herkesin bir birine olan saygınlığının bu sebeple arttığını söyleyen Teknik Direktör Kamuran Gazi, “Sahada çocuklarımızın iyi niyetli mücadeleleri beni inanın çok mutlu ediyor. Bu iyi mücadelenin saygı ve sevgi çerçevesinde cereyan ettiğini düşünüyorum. Burada saygıyı da, sevgiyi de görüyorum. Kulüp Başkanımız Mustafa Küçük ve yönetim kurulunun bizlere olan bakış açısı, çalışmamıza ve işimizi yapmamıza büyük bir etken oluyor. Bu zamana kadar burada hiçbir şikayetim olmadı. Oyuncularımızın da bu anlamda şikayetçi olmadığını görmek bizleri bir kat daha mutlu ediyor.

Herkes saha içinde görevini yaptığında zaten iyi neticeler de kendiliğinden geliyor. Malzemecisinden Tesis Personeline, Altyapı Antrenörlerimizden A Takım teknik kadrosuna kadar, bunun yanında yönetimin ve taraftarımızın da buna katkı sunması başarıyı beraberinde getiriyor. Bu saygı ve bu sevgi çerçevesinde işimizi yapmaya devam edeceğiz. Allah izin verir büyük bir aksilik çıkmaz ise grupta ilk ikide olan takım biz olacağız. Bizim bugün itibarı ile tek hedefimiz önümüzde oynayacağımız ilk maç olacaktır. Bir sonraki maçı düşünmek için daha vaktin çok olduğunu düşünüyorum. Önünüzdeki maçı kazanacaksınız ki, bir sonraki maçın analizini yapabilesiniz. Sizin ilerisini görmeniz gerekiyorsa, oynadığınız maç biter ve günahı ile sevabı ile geride kalır yorumları o zaman yaparsınız.

Bizim şimdi tek bir hedefimiz var oda Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Adalarspor maçını kazanmak. Bir sonra oynayacağımız maçı da bu maçtan sonra masaya yatırmalıyız. Biz inanarak bu yola çıkmış isek, bunu da başarmak için birlikteliğimizin devam etmesi için çaba göstermeliyiz. İnanmak başarmanın yarısıdır ve biz inanmış durumdayız. Bunun neticesinde de başarmak için çabamızı sonuna kadar sürdürmeliyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.