Gürpınarspor’da, Bosna startı verildi

Gürpınarspor’da, Bosna startı verildi
Pazar günü deplasmanda Yıldırımbosnaspor’a konuk olacak olan Gürpınarspor, b.u zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Kamuran Gazi gözetiminde sürdürüyor.
 Sezonun ilk maçında kendi sahalarında 4-4 berabere kaldıkları rakibini bu kez mağlup edebilmek için sahaya çıkacak olan yeşil-beyazlılar, her maç olduğu gibi bu maçı da ciddiye alıyor. Rakiplerinin ligde kalma mücadelesi verdiğini söyleyen Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük,”Bizim nasıl şampiyonluk için üç puana ihtiyacımız varsa, rakibimizin de ligde kalması için bu maçtan üç puan çıkarmak için çaba gösterecek. Tabi her maç zorlu geçiyor ve bizim de zorlu maçlarımızdan biri de Yıldırımbosna ile oynayacağım maçtır.

Sahaya kazanmak için çıkacak oyuncularımızın işini ciddi yapmalarını bekliyorum. Geçtiğimiz haftaki futbol beni pek tatmin etmedi fakat her hafta bu rollerin değiştiğini de lig içerisinde görme fırsatı bulmuşuzdur. Bizim her zamanki gibi sahaya kazanmak için çıktığımız taktiği bu maça da yansıtmak için çaba göstermemiz gerekiyor.

Artık bu saatten sonra iyi futbolu bir kenara bırakıp maçı kazanacak neticeleri skor tabelasına yazdırmamız gerektiğini düşünüyorum. İnşallah lig sonunda Gürpınarspor, ilk ikideki yerini alır ve BAL, Bölgesel Amatör Lig için vizeyi alır. Rakibimizin durumu hiç iyi değil onun için dikkati elden bırakmamak gerekiyor. Her maç artık bu saatten sonra takım için final niteliği taşıyor. Eğer oyuncularımız bir gaf yapar rakibi küçümserse o zaman asıl tehlike kapımızı çalar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.