GÜZELCE’DE PAZARLI SESLERİ

GÜZELCE’DE PAZARLI SESLERİ
Yeni sezonda 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan Güzelcespor’da yönetimin önümüzdeki günlerde toplanarak teknik direktör konusunu masaya yatıracağı öğrenildi.

Kulüp Başkanı  Tamer Canbaz’ın yeni sezonda da Selim Pazarlı ile devam etmek istediği, ancak son kararı yönetim kurulunun vereceği kaydedildi. Yönetimin önümüzdeki sezon üst sıraları zorlayan bir takım oluşturmak istediği, bunun için de mevcut takıma 4-5 takviye yapma kararında olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Feda diyen sarı siyahlıların yeni sezonda kesenin ağzını biraz daha açacağı elimize ulaşan bilgiler arasında.

Kulüp  Başkanı Tamer Canbaz da gazetemize yaptığı açıklamada son birkaç yıl içinde altyapıya verdikleri önemin meyvelerini toplamaya başladıklarını söyledi. Canbaz “Çok genç bir takımla mücadele ettik. Çocuklar da bizi mahcup etmediler. Önümüzdeki günlerde de yeniden hoca konusunu gündeme alacağız. Selim Hocanın geçtiğimiz sezon hocalık yapmasının en büyük nedeni maddi imkansızlıklar. İsmail Çebi de bize çok yardımcı oldu bu konuda. Yeni sezon için de kararı tamamen yönetim kurulu verecektir. Böyle bir gündem maddesinde de benim önerim yine Selim Pazarlı ile devam etmek olacaktır. Daha sonra olmazsa diğer adayları masaya yatırırız. Bu ay içinde de takımı toplamamız lazım. Bayramdan sonra 10 Ağustos gibi sezonu açmak istiyoruz. Sanırım önümüzdeki pazartesi, Salı akşamı toplanarak önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız. Ayrıca bu şekilde başarı elde ettikten sonra bunu tüm Güzelce halkı ile de birlik ve dayanışma gecesinde paylaşmak istiyoruz. Ağustos sonu, eylül başı gibi bir gece organizasyonu düşünüyoruz. Belediyenin stadın eksikleri konusunda da bir takım çalışmaları olacaktır. Kulübümüze kalıcı gelirler elde edebileceğimiz yerler konusunda da belediye ile görüşmelerimiz sürmektedir. En büyük amacımız kulübü kişilere bağımlı olmaktan kurtarıp, kurumsal bir kimlik kazandırmaktır. Önümüzdeki günler de bu anlamda çok yoğun geçecek. Hedefleri de bu anlamda yavaş yavaş büyütmemiz gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Haber: İskender KORDU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.