“Hedef 1 milyon üye“ projesine bölgemizden tam destek

“Hedef 1 milyon üye“ projesine bölgemizden tam destek
Büyükçekmece - Beylikdüzü Fenerbahçeliler Derneği'nin Kaya Ramada Otel'de düzenlenen organizasyon ile "Hedef 1 milyon üye" projesine destek verildi.
Yaklaşık 50 taraftar 10 bin TL, diğerleri ise 2 bin TL'lik üyelik seçeneğini tercih ederek kulüp üyesi olurken,  kulübe destek olmak için yaklaşık 200 taraftar gecede kulüp üyeliğine adını yazdırdı.Gecede Fenerbahçe'nin marşları çalındı ve hep bir ağızdan büyük bir coşku ile söylendi. Komite Başkanlığını Alaattin Yavuz Güneş,'in yaptığıBüyükçekmece - Beylikdüzü Fenerbahçeliler Derneği iki ilçeyi birleştirerek tek bir şube haline gelip aynı çatı altında toplandılar.Fenerbahçe'nin "hedef 1 milyon üye" projesinin tanıtım toplantılarından biri de Büyükçekmece Fenerbahçeliler Şubesi'nin girişimi ve Beylikdüzü Fenerbahçeliler Şubesi'nin de katılımıyla Beykent'teki Kaya Ramada Otel'de yapıldı. Düzenlenen geceye Fenerbahçeli yöneticilerden Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sarı-lacivertli eski futbolculardan Ogün Altıparmak, Şükrü Birand, Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş  katıldı.

ŞEKİP MOSTUROĞLU'NDAN GALATASARAY'A GÖNDERME
Asbaşkan Şekip Mosturoğlu "hedef 1 milyon üye" projesi için düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, "Geleneklerine bağlı bir kulübüz, hafta sonu bunu bir kez daha gösterdik. Sizlerin üye olarak da bu geleneğin tadına varmanızı istiyoruz" diyerek ezeli rakipleri Galatasaray'a karşı Kadıköy'de olan üstünlüklerine vurgu yaptı.Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Kadıköy geleneğinin bozulmadığını söyleyen Şekip Mosturoğlu şöyle konuştu:
"Bugüne kadar taraftar olarak Fenerbahçeli olarak kulübümüzü destekliyorduk sahalarda salonlarda. 3 Temmuzdan itibaren caddede Çağlayan'da Metris'te kulübümüzü destekleyerek Fenerbahçe olduk. Sizlerin sayesine Fenerbahçe olduk. Türkiye'deki demokrasinin geldiği noktanın en önemli sağlayıcısı Fenerbahçe taraftarıdır. Bugün illegal oluşumlarla başlatılan mücadelenin ilk kıvılcımını Fenerbahçe vermiştir. Bugün hala vermektedir. Bu davanın arkasında da sadece Fenerbahçe taraftarı vardır.  Diğer camialar bu mücadelede yer almamıştır.  Bu vesile ile hemen ifade edeyim ki geleneklerine bağlı bir kulübüz. Hafta sonu da geleneklerimize bağlı olarak gereğini yaptık. (Galatasaray derbisini kast ederek) Sizin de bu geleneği yaşatmak adına kulübümüze üye olmanızı, üyelikle de bu gelenekleri tatmanızı rica ediyorum."

Yüzlerce Fenerbahçe taraftarının katıldığı gecede kulübe üye olan isimler arasında yer alan Erdal Güngör, Ayhan Tuzcu ve İlyas Yılmaz, kulübe gönülden üye olduklarını ancak "hedef 1 milyon üye" projesine destek vermek için bu geceye katıldıklarını belirterek, yapılan çalışmalar ve projenin Önemi hakkında şu bilgileri verdiler:

Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi ve işadamı Erdal Güngör de, düzenlenen gecenin çok güzel olduğunu, çocukluklarından beri Fenerbahçe'ye gönülden bağlı olduklarını belirterek, "Fenerbahçe aşkı ile bu yaşımıza kadar geldik. Bugün de taraftarlarımızla birlikte güzel bir organizasyon yapmak istedik. Beylikdüzü-Büyükçekmece bölgesi olarak Fenerbahçe kulübünün şubesini kurduk. Bütün arkadaşlarımızla birlikte maddi ve manevi olarak el birliği ile güzel bir şeyler yapmaya karar verdik. Bunda da ümit ediyorum ki başarılı olacağız Herkesin az çok katkısı vardır. Çok güzel bir organizasyon yönetimdeki arkadaşlarımız olsun, bölgemizde bulunan insanlar olsun her kes kendi gayretlerini gösteriyor. Bundan sonra daha güzel yerlere geleceğiz kısmet olursa. Fenerbahçe kulübü büyük bir camiaya sahiptir. Son Galatasaray galibiyeti ise bunun en güzel noktası oldu" dedi.

Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi ve işadamı Ayhan Tuzcu, "Buradaki esnaflar iş adamları bir araya gelerek böyle bir  gece düzenledik. Aldığımız nefes, yaşadığımız gün Fenerbahçe için. Fenerbahçe aşkı olanların buna bir şekilde katılmalarını, maddi ve manevi destek olmalarını rica ediyoruz. Bu mutlu günde bizimle burada bu anı yaşayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gönül isterdi başkanımız da futbolcularımız da olsun, olmadı kısmet değilmiş. Başka bir zaman yine böyle bir ortamda O'nlarla birlikte böyle bir geceye katılmak istiyoruz. Buradan da onlara bu isteğimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi ve Beylikdüzü Belediyesi meclis üyesi İlyas Yılmaz ise, "Fenerbahçe'ye gönül verenler olarak böyle bir gecede olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek,  "Daha da büyüyerek devam edecek. Güzel şeyler bizleri bekliyor. Burada da Fenerbahçe'nin büyüklüğünü göstereceğiz. Yavaş yavaş daha kaliteli, güzel işler yaparak devam ediyoruz. İnşallah bir milyon üyeyi de geçip daha güzel yerlere geleceğiz. Hedefimiz daha büyük. Galatasaray maçını da aldık. Şampiyonluk yolunda da bayağı güzel ilerliyoruz. İnşallah sonunda da şampiyonluğu alacağız. Bu gece buradaki kalabalığı görüyorsunuz. Hem Beylikdüzü hem de Büyükçekmece olarak ortaklaşa düzenlenen gecede tüm Fenerbahçe camiası ile birlikte kutlayacağız. 1 milyon üye kapsamında devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM GECEYE KATILAMADI
Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcuların gelmesi de beklenen geceye Başkan Yıldırım Ankara'da katıldığı cenaze töreni nedeniyle iştirak edemezken, futbolcular da akşam saatindeki antrenman ve mesafenin uzaklığı nedeniyle gelemedi.

Geceye gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Mert de iştirak etti...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.