Her şey, Pazarspor maçına endeksli

Her şey, Pazarspor maçına endeksli
Cumartesi günü Rize deplasmanında Pazarspor’a konuk olacak olan Tepecikspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

 Geçtiğimiz hafta Düzyurtspor ile golsüz berabere kalarak ligde kalma umutlarını zora sokan Tepecikspor, Pazarspor maçı ile yatıp kalkıyor. Sahaya mutlak şekilde kazanmak için çıkacaklarını söyleyen Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu, bir puan bile düşünmediklerini söyledi. Bu tür maçlardan puanlarla ayrılmamalarının kendilerini ateşin içine attığını söyleyen Eyüboğlu, umutlarını takım olarak kaybetmediklerini, daha geride 13 maçın olduğunu söyleyerek umutlarının devam ettiğine inandığını söyledi.


13 maçtan en iyi neticeleri alarak takımın ligde kalacak puan ve ya puanları alacağına inandıklarını belirten Eyüboğlu, “Düzyurtspor maçında bizi yıkan pozisyon 11. dakikada verilmeyen penaltıydı. Buna takılıp kalmamak gerekiyor ama o an rakip için bana göre kırılma anıydı. Eğer penaltımız verilseydi sonuç bu gün çok daha güzel olacaktı. En azından rakibimiz ile aramızdaki puan farkını üçe indirmiş olacaktık. Şimdi fark altı puan ve rakibimize büyük bir avantaj sağlamış olduk. Şimdi artık geriye bakmamak gerekiyor. Pazarspor ile deplasmanda karşılaşacağımız maçtan üç Puanla ayrılıp umutlarımızı yeşertmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.