İKİSİ DE YOLCU...!

İKİSİ DE YOLCU...!
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın geri dönüşünün sırları ortaya çıkıyor. Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’de kalmasının sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor.
 Sezon sonu Kocaman-Yıldırım bırakıyor
Habertürk'te yer alan habere göre, Ailesiyle yaptığı görüşmeler ve yakın dostları ile yaptığı fikir alışverişi sonrası dönmemeyi kafasına koyan Aykut Kocaman’ın Karabük maçı sonrası basın mensuplarının önünde istifasını açıklaması şok etkisi yaratmıştı. Yönetim adına başkan vekili Abdullah Kiğılı’nın yaptığı, “Hocamızla yolumuza devam ediyoruz” açıklamasından sonra Aykut Kocaman’ın ağzından hiçbir resmi açıklama çıkmamıştı. İşte bu gelişmeler sonrasında sır perdesi aralandı. Başkan Aziz Yıldırım ile yapılan görüşmede Aykut Kocaman’ın, “Dönerim, dönerim ama sezon sonunda UEFA Kupası’nı da alsak, şampiyon da olsak ben devam etmek istemiyorum. Bir tek bu şekilde gelirim. Ayrıca çok para harcamadan yerinde transferler yapıp var gücümle sezon sonuna kadar mücadele ederim, sonrasında da ben yokum. Bunu kabul ediyorsanız yola devam ederim. Bunu da hem Fenerbahçe için hem de sizlerin ve oyuncuların bana gösterdiği ilgiden dolayı yaparım. Ama sezon sonunda UEFA Kupası’nı alsak da yokum” dediği öğrenildi.
 
KOCAMAN’IN GERİ DÖNÜŞ ŞARTINA AZİZ YILDIRIM, “TAMAM ÖYLE OLSUN” DEDİ VE EKLEDİ:
 
"SEZON SONU BEN DE YOKUM"
 
Başkan Aziz Yıldırım da Aykut Kocaman’ın bu sözleri sonrasında, “Bu süreç zorlu geçecek. Ben de sen de olduğun sürece eleştiriler dinmeyecek. Göğsümüzü kalkan ederek bu süreyi aşacağız. Yönetim olarak karar aldık her platformda her alanda hakkımızı arayacağız. Tamam sen öyle düşünüyorsan öyle olsun. Sezon sonunda zaten benim de ne olacağım belli değil, ben de bırakmayı düşünüyorum. Ama önce o kupaları kaldıralım sonra bu kararlarımızı hayata geçiririz” diyerek Aykut Kocaman’ın, “Sezon sonuna kadar kalırım sonra bırakırım” sözlerini kabul etti. Bunun ardından ‘devam’ kararı çıktı.
 
MİROSLAV STOCH’U DA GÖNDERİYOR
 
Başkan Aziz Yıldırım “Stoch’u satmayacağız” demişti ancak geçtiğimiz yönetim kurulu toplantısında ilginç bir kararın alındığı ortaya çıktı. Emre ve Alex ile yaşanan sorunlar sonrasında bu oyuncuların gönderilmesini talep eden Aykut Kocaman’ın isteği kabul edilmişti. Son dönemlerde yaşadığı gerginlik nedeniyle Stoch’u da istemeyen Kocaman’ın bu isteği de yönetim tarafından onaylandı. Slovak yıldız, yabancı oyuncu transferinde takas olarak kullanılacak.
 
AZİZ YILDIRIM TRABZON'A GİDİYOR
 
Deplasmanda oynanan Avrupa kupası maçlarına giden başkan Aziz Yıldırım aynı hassasiyeti Süper Lig için göstermiyordu. Ancak ligin 2. yarısıyla birlikte başkan bu konuda da önemli bir karar aldı. Yıldırım, ligin ikinci yarısında başta Trabzonspor deplasmanı olmak üzere tüm dış saha maçlarına gidecek. Ayrıca başkanın, ikinci yarı hazırlıklarının yapılacağı Antalya kampına da uğrayıp oyuncuları, “Hocanızın arkasında durun. Bundan sonra kötü performansınız sonrasında eleştirilen taraf siz olacaksınız, unutmayın” diyerek uyaracağı öğrenildi.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.