İkitellispor U-17, Final biletini kaptı: 2-1

İkitellispor U-17, Final biletini kaptı: 2-1
U-17 Gençler Türkiye Şampiyonası final maçında Avcılar Belediyesi Firuzköy Stadında Gürpınarspor ile karşılaşan İkitellispor, güçlü rakiplerini her iki yarıda buldukları gollerle 2-1 mağlup ederek yeşil-beyazlıları Türkiye Şampiyonası yarışında saf dışı b

Maça istenilenden kötü başlayan Gürpınarspor, bir türlü ileride top tutmakta başarılı olamadı. Rakip kalede pek gözükmeyen yeşil-beyazlılar, 12. dakikada ilginç bir golle 1-0 yenik duruma düştüler. İkitellispor’lu Sercan’ın orta alana yakın mesafeden kaleye gönderdiği top, üst direğe çarpıp kalecinin ellerinde kaldı. Kapalı tribünler ününde pozisyona uzak olmasına rağmen topun çizgiyi geçtiğini tespit eden yan hakem, orta alana koşarak golü verdi.

Topun tamamının çizgiyi geçmediğini iddia eden oyuncuların itirazı sonuç vermedi ve şaibeli bir golle yeşil-beyazlılar 1-0 yenik duruma düştü. İlerleyen bölümlerde iki tane net gol pozisyonu bulan Gürpınarspor ileri uç elemanları, bu pozisyonları cömertçe harcadılar ve topu kale yerine auta attılar. İlk yarı İkitellispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan taraf yine İkitellispor oldu.

58. dakikada Gürpınarspor savunmasının anlaşmazlığını iyi takip eden Sezer. Topu boş kaleye bırakarak takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golde kaleci ile savunma oyuncusu arasındaki anlaşmazlık, Gürpınarspor’a pahalıya mal oldu. 69. dakikada Gürpınarspor’lu Cem ile İkitellispor’lu Savaş arasında yaşanan gerginlik, bu iki oyuncunun kırmızı kart görmesine sebep oldu. 75. dakikada kaleci ile karşı karşıya bir gol daha kaçıran Gürpınarspor, farkın bire inmesini sağlayamadı. Müsabakanın son dakikasında Burhan ile farkı bire indiren Gürpınarspor, uzatma dakikalarında gol vuruşu yapamayınca sahadan 2-1 yenik ayrılarak Türkiye finallerine gitme şansını yitirmiş oldu. Müsabaka sonrası yeşil-beyazlı gençler, büyük üzüntü yaşarken, müsabakanın hakemine büyük tepki göstererek soyunma odalarının yolunu tuttular. İkitellispor ise, Türkiye finallerine gitme başarısını saha içindeki sevinçleriyle kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.