İlk fire Sezer Öztürk mü?

İlk fire Sezer Öztürk mü?
Şike depremi ile sarsılan Fenerbahçe'de yabancı futbolcular kaçış planları yaparken yerli isimlerden de ilk fire geldi.

Fenerbahçe'nin, Eskişehirspor'dan transfer ettiği ve şike soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra serbest bırakılan Sezer, "Arkadaşlarımın kararları beni etkilemez. Ben olay hakkında verilecek kararı bekliyorum" diyerek kafalarda soru işareti oluşturdu

Şike soruşturmasıyla zor günler geçiren Fenerbahçe'de küme düşme ihtimali yüksek sesle tartışılmaya başlanırken, yerli oyuncular arasında görüş farklılıkları olduğu da ortaya çıktı. Yabancı futbolcuların Sarı-Lacivertli takımın, Bank Asya Birinci Lig'e düşürülmesi halinde kendilerine yeni yol çizeceği kulislerde konuşulurken, yerli oyuncuların geçtiğimiz günlerde "Düşsek de takımda kalırız. Gerekirse parasız da oynarız" açıklamaları gündemin ilk sıralarında yer almıştı.

Zamanı gelince düşünürüm
Bugün'e konuşan Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan transferi Sezer Öztürk, arkadaşlarının aldığı kararların şu noktada kendisini bağlamadığını ifade etti. Şike soruşturmasında gözaltına alınan ve daha sonra Emenike ile birlikte serbest bırakılan yeni transfer Sezer, "Şu an küme düşme olayıyla ilgili kesin bir şey yok. Böyle bir durum olduktan sonra düşünmek ve karar vermek gerekir. Ben de o zamanı bekliyorum" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.