İmamoğlu'ndan sporculara destek

İmamoğlu'ndan sporculara destek
Ekrem İmamoğlu, İstanbulspor Beylikdüzü Basket Takımı’nı düzenlediği moral yemeğinde konuk etti.
Sporun her zaman destekçisi olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulspor Beylikdüzü Basket Takımı’nı düzenlediği moral yemeğinde konuk etti. Deplasmanda çıkacakları maç öncesi motivasyon amaçlı sporcularla buluşan İmamoğlu, hepsine başarılar diledi.

Spor kulüpleriyle her daim yakından ilgilenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, efsane takım İstanbulspor’un basket takımıyla buluştu. Başkan İmamoğlu, Erkekler 2. Lig A kategorisinde bulunan İstanbulspor Beylikdüzü Basket Takımı’nı çıkacakları maç öncesi Marmara Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği moral yemeğinde ağırladı. Salon sporlarıyla ilgili güzel adımlar attıklarını belirten İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman sporun destekçisi olduklarını söyledi.
"Sporun güzelliğini toplumun görmeye ihtiyacı var"

Yemekte, sporcularla sohbet eden İmamoğlu, “Biz aslında Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbulspor Beylikdüzü Basket Takımı’nın birlikteliğine bir sosyal proje olarak bakıyoruz. Spor sadece bir oyun değil, öncesi ve sonrasıyla bir şov ve zevke dönüşmeli. Sporun güzelliğini görmeye toplumun ihtiyacı var. Hepiniz çok iyi oyuncularsınız, çok iyi bir maç olacağına inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. Kulüp Başkanı Can Derin ise, “Bu birliktelik herkes için çok önemli. Çok iyi yerlere gelerek iyi şeyler yapacağımızı biliyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.