İstanbulspor, bir puana razı oldu: 2-2

İstanbulspor, bir puana razı oldu: 2-2
Spor toto 3. Lig 1. Grupta zirve hesapları yapan İstanbulspor, deplasmanda konuk oldukları Niğde Belediyespor engelini aşamadı. İ

ki kez geriye düştükleri karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan İstanbulspor, bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Niğde Şehir Stadında oynanan karşılaşmaya ev sahibi olma avantajı ile iyi başlayan Niğde Belediyespor, 27. dakikada Hakan Albayrak’ın golü ile 1-0 öne geçmenin sevincini yaşadı.

Beraberlik sayısını bulmak adına önemli ataklar geliştiren İstanbulspor, bir türlü istediği golü bulamadı ve ilk yarı soyunma odalarına 1-0 yenik girdi. İkinci yarıya etkili başlayan sarı-siyahlılar, 50. dakikada Abdulkadir Kuzey’in golü ile beraberlik sayısını buldu.

1-1. Rakip kalede galibiyet golü arayan İstanbulspor, savunmasını unutunca 63. dakikada Sercan Karagöz’ün golüne mani olamadı. 2-1. Kalelerinde gol görmelerine rağmen oyun disiplininden kopmayan İstanbulspor, 72. dakikada Abdulkadir Kuzey ile bir gol daha bularak beraberlik sayısını Niğde Belediyespor ağlarına bıraktı. Müsabakanın kalan bölümlerinde iki takımın çabası da skoru değiştirmeye yetmedi. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.