İstanbulspor, lideri güzüne kestirdi

İstanbulspor, lideri güzüne kestirdi
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Pazar günü Yenibosna Stadında Grup Lideri Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan İstanbulspor, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

 Geçtiğimiz haftayı deplasmanda 3-0’lık Manavgatspor galibiyetiyle kapayan sarı-siyahlılar, grup liderini devirip zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Beylikdüzü’lü Sporseverlerin Pazar günü Yenibosna Stadını dolduracağına inandıklarını ve bu destekle sahaya mutlak kazanmak için çıkacaklarını söyleyen İstanbulspor Kulüp Başkanı Ömer Sarıalioğlu, bu maçtan iyi bir netice ile ayrılmak istediklerini belirtti.

Spor Toto 3. Ligde Beylikdüzü Belediyesini temsil eden ve forma reklamlarıyla bu temsili benimseyen İstanbulspor, son haftalardaki çıkışını Darıca Gençlerbirliği maçı ile devam ettirmek istiyor.

Bahçelievler Belediyesi İl Özel İdaresi Yenibosna Stadında saat 13.30’da başlayacak olan maça herkesin ilgi göstermesini bekleyen Başkan Sarıalioğlu, “Bizim için bundan sonra tüm maçlar final niteliği taşımaktadır. Eğer İstanbulspor hedefini Spor Toto 2. Lig olarak belirlemişse, bu tür maçlardan üç puanla ayrılması gerekiyor. Oyuncularımızın ve teknik ekibimizin ciddi çalışmaları bizleri umutlandırıyor. İnşallah sahadan üç puanla ayrılır, üst sıralara doğru bir basamak daha yükselmiş oluruz. Beylikdüzü’lü sporseverleri de Pazar günü Yenibosna stadına bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum