İstanbulspor’dan dördü bir arada

İstanbulspor’dan dördü bir arada
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan İstanbulspor, iç ve dış transferde bir günde toplam dört oyuncu ile anlaşma sağladı.

Futbolcularla İstanbulspor Ömer Sarıalioğlu Spor Kompleksinde bir araya gelen sarı-siyahlı yöneticiler, yapılan görüşmelerin ardından İç Transferde Abdulkadir Kuzey, Kaleci Akın Köroğlu ve Yalçın Kılınç ile nikah tazelerken, dış transferde ise geçtiğimiz sezon Gölbaşıspor da forma giyen sağ bek Selahattin Özcan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


İmza töreni sonrasında bir açıklama yapan İstanbulspor Kulüp Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, takımın geçtiğimiz sezonki kadrosunda bulunan ve camianın Spor Toto 2. Lige çıkmasına katkı sunan oyuncularla bir bir anlaşma sağladıklarını söyledi. İç transferin yanı sıra dış transfer çalışmalarını da epey yol kat ettiklerini söyleyen Sarıalioğlu, yeni sezonda iyi bir ekiple mücadele etmek için kadrolarını güçlendirmeye devam edeceklerini söyledi.


Yeni sezon hazırlıklarına dün başladıklarını söyleyen İstanbulspor Kulüp Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, ilk etap hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüreceklerini, ikinci etap hazırlıkları için belirlenen yerde kapma gireceklerini söyledi. Bilindiği üzere İstanbulspor kadrosunu Van Büyükşehir Belediyespor’dan Emrah Tacir ve Fatih Karagümrük’ten Alihan Kubalas’ı kadrolarına katmıştı. Sarı-siyahlılar, dış transferde birçok oyun ile görüşmelerine devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.