İstanbul'un madalyasını Beylikdüzü kaptı

İstanbul'un madalyasını Beylikdüzü kaptı
Beylikdüzü Kayak ve İhtisas Kulübü sporcusu Onur Can Kuru, Kayseri'de gerçekleşen K2 1'inci Etap Yarışması'nda Slalom'da 2'inciliği elde ederek, yarışmada kazanılan tek İstanbul madalyasını Beylikdüzü'ne kazandırdı



Beylikdüzü Kayak ve İhtisas Kulübü sporucusu Onur Can Kuru, Kayseri'deki yarışmada kazandığı madalyayla İstanbul'un tek başarısını Beylikdüzü'ne kazandırdı. Yarışmadan madalya ile ayrıldığı için oldukça mutlu olduğunu ifade eden Kuru'yu, Beylikdüzü Kayak ve İhtisas Spor Kulübünü ziyaret eden CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Nazım Çuhalı tebrik etti. 

Böyle sporculara ihtiyaç var
Beylikdüzü Kayak ve İhtisas Kulübü sporcusu Onur Can Kuru'yu tebrik eden Meclis Üyesi Nazım Çuhalı, Türkiye'nin Onur Can Kuru gibi marka sporculara ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Kuru'yu hem kendi adına hem de Beylikdüzü Belediyesi adına tebrik ettiğini ifade eden Çuhalı, “Bundan sonra kendisini katılacağı tüm yarışmalarda maddi ve manevi olarak destekleyeceğiz” diye konuştu. Beylikdüzü Kayak ve İhtisas Kulübü Başkanı Metin Karayazı'da Kuru'nun İstanbul'dan dereceye giren tek sporcu olduğunu hatırlatarak bundan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi. Kuru'yla beraber bir sonraki hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu da belirten Kuru, “O Beylikdüzü için ve bizim için çok önemli bir değerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.