İşte Galatasaray'ın hoca adayları

İşte Galatasaray'ın hoca adayları
Aslan'da Başkan Ünal Aysal ve yönetimi, Fatih Terim’i oy birliği ile gönderdikten sonra yeni hoca arayışlarına hemen başladı.
Sarı-kırmızılı idareciler boştaki teknik adamların listesini çıkardı ve pazarlıkların startını verdi.

Cimbom’un görüştüğü isimlerin başında Felix Magath geliyor. Alman futbolunun son dönemine damga vuran teknik direktörlerden olan Magath ilginç antrenman taktikleriyle tanınıyor. Magath idmanlarda oyuncularına ‘komando eğitimi’ yaptırıyor. Galatasaray’ın gündemindeki bir diğer çalıştırıcı ise Dick Advocaat; 65 yaşındaki Hollandalı teknik adam PSV ile kazandığı başarıların ardından İskoçya’da Rangers’ı çalıştırdı. Zenit’le UEFA ve Süper Kupa’yı kazanan Advocaat son olarak PSV’de görev yapıyordu.

SÜRPRİZ FLORES!

Başkan Ünal Aysal ve kurmaylarının listesinde İspanyol Quique Sanchez Flores de yer alıyor. Flores kulübede en büyük başarıyı Atletico Madrid ile yaşadı. 48 yaşındaki genç hoca, İspanyol takımı ile Avrupa Ligi’ni kazandı. Aynı yıl Süper Kupa’nın da kazanılmasında başrolü oynadı. Flores ile Al Ain kulübü de yakından ilgileniyor.

DI MATTEO SON TERCİH

Aslan, Roberto Di Matteo’yu da teknik direktörlük koltuğu için düşünüyor. Chelsea’yi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşıyan İtalyan hoca düşük profiliyle sarı-kırmızılı yönetimin de gözüne girebilmiş değil. Di Matteo son alternatif olarak listede bulunuyor.

Quique Sanchez Flores; GENÇ VE BAŞARILI

48 yaşındaki İspanyol hoca 2008-09’da Benfica ile şampiyonluk kazandı. Ardından Atletico Madrid ile Avrupa Ligi ve Süper Kupa sevinçleri yaşayarak kariyer zirvesi yaptı.

Felix Magath ; ALMANYA’DAN ÇIKMADI

Alman çalıştırıcı kariyeri boyunca ülkesinde görev yaptı. Stuttgart ile 2002’de Intertoto Kupası’nı alan Magath, Bayern Münih ile 2 şampiyonluk, 2 Almanya Kupası, 1 de Lig Kupası kazandı. Magath ardından Wolfsburg’u da şampiyonluğa taşıdı.

Roberto Di Matteo ; HAYALİ GERÇEK YAPTI

İtalyan teknik adam, 2009-10’da İngiltere Championship Ligi’nde West Bromwich Albion’u ikinci yaptı. 2011-12 sezonunda Chelsea’yi devralan Di Matteo hem FA Kupası’nı kazandı hem de Abramovich’in hayali Devler Ligi kupasını kulübün müzesine taşıdı.

Dick Advocaat; ÇOK KUPALI KARİYER

Hollandalı çalıştırıcı PSV ile 1 şampiyonluk, 1 Hollanda Kupası kazandı. Rangers’ta 2 şampiyonluk, 2 İskoçya Kupası, 1 İskoçya Lig kupası gördü. Zenit’de kariyerine şampiyonluk ve Rusya Kupası, UEFA ve Süper Kupaları ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.