İşte Türkiye'nin rakipleri

İşte Türkiye'nin rakipleri
A Milli Futbol Takımı'nın Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası elemelerindeki rakipleri belli oldu.

 Rio De Janeiro'da yapılan kura çekimi sonrası D Grubu'nda yer alan Türkiye, Hollanda, Estonya, Andorra, Romanya ve Macaristan ile mücadele edecek.Ev sahibi Brezilya'nın elemelerde mücadele etmeden doğrudan katılacağı 2014 Dünya Kupası'nda maçlar 12 Haziran-13 Temmuz tarihinde oynanacak.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ve A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakipleri Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya ve Andorra ile eşleşmelerini değerlendirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı Hiddink, aynı grupta yer aldıkları ülkesi Hollanda ile ilgili şunları söyledi;

"Hollanda güçlü bir takım. Son Dünya Kupası'nda finale yükseldiler. Hollanda'nın deneyimli oyuncularının yanı sıra ve genç bir takım olduğunu söylememiz gerekiyor. Kendi sahasında da oldukça etkili bir takım."

Grupta yer aldıkları bir diğer takım Romanya'nın iyi bir ekip olduğuna dikkat çeken Hiddink, konuşmasını şöyle sürdürü;

"Romanya yükselişte olan bir ülke. İyi bir futbol oynayan takım oldular. Grupta kolay maçlar oynamayacağız. Ancak biz kendimize güveniyoruz. Eleme maçlarına kadar oyunumuzu geliştireceğimize inanıyorum."

A MİLLİ TAKIM SORUMLU YARDIMCISI ÇETİN: "ZORLU BİR GRUBA DÜŞTÜK"

A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin ise zorlu bir gruba düştüklerini ifade ederek, "Hollanda'nın son Dünya Kupası'ndaki başarısı ortada. Romanya da iyi bir futbol oynuyor ve zorlu bir ekip. Genel olarak zorlu bir gruba düştük. Ancak bizim için rakip farketmiyor. Eleme maçlarında başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.