İyi başladık kötü bitirdik

İyi başladık kötü bitirdik
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubundaki ilk maçında Borussia Dortmund'u konuk etti.

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, C grubu ilk maçında Borussia Dortmund'u konuk etti. Siyah-Beyazlılar karşılaşmayı 2-1 kaybetti ve Devler Ligi'ne puansız başladı. Borussia Dortmund'un gollerini 20.dakikada Bellingham ve 45+3.dakikada Erling Haaland attı. Beşiktaş'ın tek golü ise 90+4'te Montero'dan geldi.

Beşiktaş grubundaki ikinci maçında Ajax deplasmanına çıkacak.

BEŞİKTAŞ PARK'TA 1282 GÜN SONRA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI

Beşiktaş Park'ta 1282 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçı oynandı. Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'u konuk ettiği maçta Beşiktaş Park, 1282 gün sonra Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına ev sahipliği yaptı. Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada son olarak 14 Mart 2018 tarihinde yine bir Alman takımı olan Bayern Münih'i konuk etmişti. Alman ekibi, o maçtan 3-1'lik skorla galip ayrılmayı başarmıştı. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon da Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda PAOK ile karşı karşıya gelmiş, ancak pandemi nedeniyle tur tek maç üstünden oynanmıştı. Siyah-beyazlılar, deplasmanda rakibine 3-1 mağlup olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinde devam etmişti.

SERGEN YALÇIN'IN İLK KUPA 1 DENEYİMİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında bir müsabakada teknik direktör olarak görev aldı. Siyah-beyazlı ekibin başında geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk kez görev yaptı. Geçen sezon Trabzonspor'un ceza almasının ardından Şampiyonlar Ligi'ne 2'nci Ön Eleme Turu'ndan dahil olan Sergen Yalçın ve öğrencileri, PAOK'a elenerek Şampiyonlar Ligi'nde devam edememişti. Yalçın, geçen yıl alınan şampiyonluğun ardından Borussia Dortmund maçı ile Kupa 1'e adım attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.