Kadoil'den moral yemeği

Kadoil'den moral yemeği
Bölgemizin tanınmış akaryakıt firmalarından Kadoil, Büyükçekmece Mimarsinan tesisleri İşletme Müdürü Rauf Pamukçu, Tepecikspor kafilesine Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta moral yemeği verdi

Tepecikspor’a yakınlığı ile sporseverlerin gönlünü alan Kadoil İşletme Müdürü Rauf Pamukçu, Kadooğlu Holding olarak camianın yanında olduklarını zaman zaman bu tür ortamlar düzenleyerek gösterdi. Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu, Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, İdari Menajer Bülent Taşkın, Kayalar Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kaya, Tataroğlu Nakliyat sahibi Hüseyin Kaya ile birlikte moral yemeğinde hazır bulunan Teknik Direktör Cafer Aydın ve Futbolcular, kendilerine bu denli moral veren ve desteğini esirgemeyen Rauf Pamukçu ve Kadooğlu Grup’a teşekkür ettiklerini söylediler.

 

Desteğimiz sürecek

 

Kadoil İşletme Müdürü Rauf Pamukçu’da, bu zamana kadar kulübün yanında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi. Takımın iyi yerlere gelmesi için elbirliği içerisinde olacaklarını söyleyen Pamukçu, Kadooğlu Holding olarak ellerinden gelen desteği bu camiaya vermeye gayret edeceklerini söyledi. Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu’da, Pamukçu ve Kadooğlu Holding Yönetimine kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdi. Eyüboğlu, Tepecikspor’un bu günlerde desteğe ihtiyacı olduğunu, herkesin karınca kararınca bu camianın yanında olması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.