Kalko; Kazanmaya gidiyoruz

Kalko; Kazanmaya gidiyoruz
Pazar günü Zonguldak deplasmanında Kozluspor ile karşılaşacak olan Büyükçekmece Belediyespor’da Kulüp Başkanı Ümit Kalko, bu zorlu deplasmana kazanmak için gideceklerini söyledi.

Takım olarak morallerin üst seviyede olduğunu söyleyen Başkan Ümit Kalko, Teknik Kadrodan aldığı bilgiler ve rapor doğrultusunda basın ile şu bilgileri paylaştı, Başkan Kalko, takımla ve Kozluspor maçı ile ilgili şu açıklamayı yaptı, “Öncelikle teknik kadrodan edindiğim bilgiye göre Burak dışında eksiğimiz bulunmuyor. Ali Işık’ın da sakatlığının tamamen geçtiğini bu maçta hocanın görev vermesi durumunda takımdaki yerini alacak olması bizleri memnun etti. Oyuncularımızın moral motivasyonu üst seviyede.

Bu moralle Kozluspor maçından galibiyetle ayrılmayı ümit ediyorum. Cumartesi Sabah kahvaltısının ardından Zonguldak’a hareket edeceğiz. Dedeman Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye çekileceğiz. Şunu herkes çok iyi algılasın, Büyükçekmece Belediyespor takımı Zonguldak’a kazanmak için girecektir. Bizim için ligde her rakip aynı ciddiyeti taşımakta.

Kozluspor’un ligde yenilgisiz olması bizim oraya gidip rakibe teslim olmamız anlamını taşımamalı. Biz adımıza yakışır şekilde mücadele edip rakibimize ilk yenilgisini tattırmak için mücadele edeceğiz. Bu ligde her takım her takımı yenebilecek güçte olduğundan biz teknik kadro ve oyuncularımızın dün olduğu gibi bu anlamda bugünde yanlarında olacağız. İnşallah iyi neticeler Büyükçekmece Belediyespor’u özlenen noktaya taşır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.