Karatecilerimiz başarıya doymuyor

Karatecilerimiz başarıya doymuyor
Çatalca Belediyesi Karate Takımı, Sakarya Hendek’te 5.si düzenlenen 2017 İller Arası Karate Ligi Şehit Ali Gaffar Okkan Turnuvası’nda başarıdan başarıya koştu.

Turnuvada son dört yılın en başarılı takımı seçilen Çatalca Belediyesi Karate Takımı 23 il ve 1200 sporcu içerisinde yine üstün başarılarından söz ettiriyor. Bütün rakiplerini yenerek turnuvada tekrar birinci olan Milli Sporcumuz Balkan Şampiyonu Hasan Celal Yıldırım, şampiyonaya damgasını vurdu.


Alt yapıdan yetişen minik karatecilerimizden Osman Burak Keleş ve Mümin Berk Keleş kardeşler bu turnuvada da madalya alarak kürsüde yerlerini korudu. İlk defa Karate Turnuvasına katılan Sadık Gün final yaparak 2. olurken Murat Gezer 3. olarak Çatalca’nın adını bir kez daha anons ettirdi. Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın gösterdiği başarı turnuvayı izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Her ay düzenlenen İller Arası Sakarya Karate Ligi’ne katılan sporcular, zorlu müsabakalarla geçen 7 ayın sonunda kupalarını alacak.


Hedefimiz gençleri geleceğe iyi hazırlamak


Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara böylesi büyük spor organizasyonlarında derece yapan karatecilerimizi ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi. Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Cem Kara “Çatalca Belediyesi’nin yıl boyunca her yaş grubuna hitap eden spor dallarında kurs açmaktadır. Spor kurslarına ayrı bir önem veriyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Böylece kötü alışkanlıklardan da uzak duruyorlar. Hedefimiz gençleri geleceğe iyi hazırlamaktır. Geleceğin Türkiye'si sizlerle şekillenecektir. Spora ve sporcuya her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.