Kartal Belçika semalarında

Kartal Belçika semalarında
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Club Brugge ile karşılaşıyor.
Avrupa'da yoluna devam eden tek takımımız olan Beşiktaş için büyük gün... Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda karşı karşıya geliyor. Bir önceki turda dünya devi Liverpool'u saf dışı bırakan temsilcimiz, bu gece de Club Brugge karşısında iyi bir sonuç alarak, 19 Mart'taki rövanş için avantaj sağlamayı hedefliyor. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Atiba ve Sosa kadroda yok.

Liverpool'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. tura kalan Beşiktaş'ın, deplasmanda Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşılaşacağı maç saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş 16 turu ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda Jan Breydel stadında karşılaşacak. Maçı Craig Thomson yönetecek.

Futbolseverler bugün saat 20.00′de başlayacak mücadeleyi Star TV'den canlı olarak izleyebilecek. 

Bu maçın rövanşı ise 19 Mart Perşembe günü İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve turu geçen takım çeyrek finale yükselecek.

Muhtemel 11'ler;

Club Brugge: Ryan, Denswil, Duarte, De Bock, Meunier, Vormer, Simons, Storm, Bolingoli, Rafaelov, Sutter

Beşiktaş: Cenk, Daniel Opare, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Veli Kavlak, Tolgay Arslan (Oğuzhan Özyakup), Olcay Şahan, Gökhan Töre, Demba Ba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.