Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe

Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek, puanını 10'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Sarı lacivertlilerin tek golünü 42. dakikada Josef de Souza attı. 6 puanda kalan Kasımpaşa'da Veysel
 Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Kjaer, Alves ve Abdoulaye’ye Diego da eklendi. Dört oyuncu maç kadrosunda yer almadı. Fenerbahçe'de, savunmadaki eksikler nedeniyle Mehmet Topal stoper bölgesine geçti. Kasımpaşa’da, Orhan Şam, İsmail ve Ferhat, sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemedi.

Pereira: Acıların en büyüğü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, terörü protesto için özel olarak yaptırılan tişörtle sahaya çıktı. Portekizli çalıştırıcı, maç öncesi yayıncı kuruluşa, "Bu şehit haberlerini duydukça çok üzülüyorum. Çok büyük bir acı bu. Hatta acıların en büyüğü Ben savaşa karşıyım. Ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Birlik mesajı verildi

Kasımpaşa'nın evinde Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçta teröre lanet yağdırılırken, birlik mesajları verildi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçeli ve Kasımpaşalı taraftarlar İstiklal Caddesi'nde teröre tepki yürüyüşü yaparken Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nun reklam panolarında da #terörekarşıbirlikteyiz hastag'i yer aldı. İki takım da sahaya, üzerinde Türk bayrakları yer alan tişörtlerle çıkarken, ev sahibi Kasımpaşa maçta kırmızı forma giydi. Ayrıca stadyuma dev bir Türk bayrağı asıldı.

Paşa-Fener el ele, hep beraber tribüne

Maç öncesi Fenerbahçe taraftarları iki takımın oyuncularını "Paşa-Fener el ele, hep beraber tribüne" sloganlarıyla tribüne çağırdı. Bunun üzerine iki takım oyuncuları önce birbirleriyle selamlaştı ardından da tribünleri selamladı.

Ayrıca Fenerbahçe ve Kasımpaşa taraftarları karşılıklı olarak "Vatan, sana canım feda" tezahüratı yaptılar.

Tribünler doldu

Fenerbahçe taraftarları takımlarını Kasımpaşa karşılaşmasında yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran sarı lacivertliler takımlarına 90 dakika boyunca destek verdiler. Fenerbahçe'nin bu sezonki 11. transferi Lazar Markovic, Kasımpaşa karşılaşmasında ilk 18 kişilik kadroda yer aldı. Sırp futbolcu, 62. dakikada Van Persie'nin yerine oyuna girdi.

İngiliz minikler Sarı Lacivert

Fenerbahçe, İngiliz minikleri sevindirmeye devam ediyor! Daha önce Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferi nedeniyle ağlayan Louis Diamond'u ailesiyle birlikte İstanbul'a getiren sarı lacivertliler, İngiltere'nin Sheffield United takımının yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki'nin öncülük ettiği organizasyonda yine çocukları sevindirdi.

Sheffield şehrinin yakınlarında bulunan Linthwaite kulübünün 9 yaş altı takımına daha önce Fenerbahçe eşofmanları verilmişti. Şimdi de miniklere sarı lacivertli takımın forması hediye edildi.

Hakan Arslan hastanelik oldu 

Kasımpaşa’nın orta alan oyuncusu Hakan Arslan, ikinci devrenin hemen başında Caner’in vurduğu top kafasına gelince hastaneye kaldırıldı. Oyundan çıktıktan sonra bir süre tedavisi devam eden Hakan, daha sonra sedye ile ambulansa taşındı ve hastaneye götürüldü.
-Hürriyet-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.