Kazanan dostluk oldu

Kazanan dostluk oldu
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, Barış ve Gürpınar Mahallesi’nin final maçıyla sona erdi. Amaçlarının gençleri bir araya getirmek olduğunu belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, kazananı

CHP Beylikdüzü İletişim ve Propaganda Komisyonu önerisiyle başlatılan CHP Beylikdüzü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Gürpınar Stadyumu’nda gerçekleşen final maçı öncesinde ünlü futbolcuların yer aldığı Şöhretler Karması maçı yapıldı. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da oynadığı Şöhretler Karması Maçı beraberlik ile sonuçlandı.

Ardından Barış Mahallesi ve Gürpınar Mahallesi sporcularının karşı karşıya geldiği final maçı, Gürpınar Mahallesi üstünlüğü ile noktalandı.

 Bütün sporculara forma hediyesi

 Amaçlarının Beylikdüzü gençliğini bir araya getirerek sportif bir faaliyette buluşturmak olduğunu ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, başarılı ve kaliteli maçlar geçirdiklerini belirterek kazananın bütün mahalleler olduğunu söyledi ve hepsini tebrik etti. 1. ve 2.’ye madalyave sertifika verilen turnuvada, ter akıtan bütün sporculara, Milli Takım Forması hediye edilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.